velka
V zraku · trend

Z novim letom si privoščimo nov osebni organizer “Passion Planner”, ki bo enkrat za vselej opravil z vsemi Post-it listki, ki “krasijo” naše delovne površine, in omogočil, da bomo končno utegnili uresničiti svoje sanje.

Za Passion Planer ste morda že slišali, saj je Angela Trinidad nekaj mesecev nazaj na Kickstarterju predstavila svoj prvi projekt, pri katerem je šlo za organizer v velikosti namiznega računalnika. Projekt je požel odobravanje in na našo srečo se je oblikovalka domislila še enega zanimivega projekta – prvotni organizer je strnila v velikost zvezka, kar je idealno za ljudi, ki so vedno na poti.

Uporaba planerja je izredno enostavna, vsebinsko je organizer namreč razporejen na mesečni in tedenski pogled, najbolj zanimiv del pa je poimenovan “Passion”.

Pri strastnem delu planerja gre za uresničevanje naših sanj. Oblikovalka se je pri uresničevanju svojega projekta namreč zavedala, da imamo uporabniki željo po usklajevanju še česa drugega kot dela in Tinder zmenkov.

“Passion” predel organizerja nam omogoča, da postopoma, korak za korakom stopamo po poti do naših kratkoročnih, dolgoročnih in celo življenjskih ciljev. Po koncu vsakega meseca nas čaka tudi reflektivno vprašanje, s pomočjo katerega lahko sledimo svojemu napredku.

Projekt lahko podpremo na Kickastarterju in si še do konca leta zagotovimo organizer, ki bo naše življenje spremenil v organizirano pravljico.

Odpri galerijo
PicMonkey Collagei The Undress: modni in funkcionalni ženski produkt IMAG2316 Trostreščki: Dnevna dostava svežega mleka, jajc in kruha s starodobnim trociklom IMG_0921 Cockta: posadimo idejo, z mislijo na prihodnost cover Trend: kako nositi usnjeno krilo ·