Nakit iz rastlin
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pred časom smo spoznali majhne cvetlične lončke, ki so lahko tudi nakit, a ameriška floristka Susan McLeary je šla še korak dlje v mešanju vrtičkarstva in nakita. Izdelala je namreč kolekcijo nakita Passionflower, nakita iz pravih rastlin, ki rastejo med nošenjem.

Passionflower je kolekcija nakita iz pravih rastlin, ki kot nakit uspevajo od dva do štiri tedne. Potem lahko rastline presadite v cvetlične lončke, kjer uspevajo dalje, tudi nakit pa lahko nosite naprej. Zato avtorica Susan McLeary meni, da so odlično simbolično darilo za nevesto. Rastejo na prstanih, uhanih, verižicah in zapestnicah.

PREBERITE ŠE: Augmented Jacket: suknja z okrasnim perjem, ki je tudi navigacija

Susan McLeary je floristka postala po naključju. Za hobi je prej izdelovala nakit, ko pa jo je prijatelj prosil, ali ji lahko za poroko oblikuje poročno cvetje, je odkrila svojo resnično strast. In iz tega se je rodila tudi kolekcija nakita Passionflower, ki je hitro postala hit in danes ga Susan prodaja tudi v spletni trgovini Etsy.

Nakit iz rastlinOdpri galerijo
The Zipper Dress - obleka za nosečnice, ki raste skupaj z njo The Zipper Dress: obleka za nosečnico, ki raste skupaj z nosečnico DSC_1328 Tejajeglichdesign: vroče slovenske ženske torbice in nahrbtniki Teje Jeglič Unicorn lasje Modni trendi: rog iz las kot pri samorogu Suknjič Augmented Jacket Augmented Jacket: suknja z okrasnim perjem, ki je tudi navigacija · ·