Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops
Utrip mesta · mobilno

Bolj kot terensko zmogljiv poltovornjak ali prikolica za raziskovanje brezpotij, je kombinacija obeh. Patriot Campers predstavljajo poltovornjak in prikolico, ki bo marsikoga zvabila v divjino.

Verjetno ni boljše kombinacije, kot je ultimativni Toyotin poltovornjak LC79 Supertourer Desert Ops, ki za seboj vleče prikolico Patriot Campers Desert Ops X1. Avanturistična prikolica se vozi na kolesih v velikosti 35-palcev in ima električne bobnaste zavore. Nanjo lahko namestite praktično vse, kar bi morebiti potrebovali za preživetje na brezpotjih.

Na voljo so 4 različni šotori, stojala za kolesa in še marsikaj drugega. Med opremo boste našli štedilnik z dvema plinskima gorilnikoma, plinski grelnik vode, posodo za 155 litrov vode in dve bateriji, za polnjenje ali poganjanje električnih naprav.

Prikolico vleče predelani Toyotin LC79 Supertourer, ki ima za 30 centimetrov daljšo šasijo in nadgrajeno vzmetenje, za zahtevnejše terene. S pomočjo prikolice in poltovornjaka bo postal svet še manjši, saj bo veliko mest v naravi, od zdaj lažje dosegljivih. Na voljo bo zgolj 50 primerkov prikolic, ki bodo na žalost na voljo le na ameriškem in avstralskem trgu.


sunseeker predator 108Sv. Sunseeker Predator 108 Casino Royale: zaplujte kot James Bond 2019_Big_Nugget_Concept Big Nugget (2019): Fordov konceptni bivalnik PEUGEOT_3008PHEV_HY4_1809PB_002 Peugeot 3008 GT Hybrid4: moč priključne hibridne tehnologije Električni skiro Kia E-skiro Kia: električni skiro z dosegom 20 km ·