Paul Mason je najbolj modni Božiček na svetu
Utrip mesta · moda

Spoznajte Paula Masona, najmodnejšega Božička na svetu! Če ga boste iskali po slovenskih blagovnicah, vas moramo razočarati, saj Paul Mason, ki je model že 30 let, prihaja iz Kanade. Videti je kot mlajša, predvsem pa precej vitkejša različica Božička, kot ga poznamo iz reklam, filmov, s plakatov, prireditev in iz blagovnic.

Paul Mason je gotovo najmodnejši Božiček na svetu. Najdete ga v nakupovalnem centru Yorkdale Mall v kanadskem Torontu, ki za vsakega selfija, ki ga z njim posnamejo obiskovalci in le-tega objavijo na družbenih omrežjih, opremljenega s hashtagom #YorkdaleFashionSant, podarijo en dolar fundaciji SickKids Fundation.

PREBERITE ŠE: Kako popraviti pikajoč pulover, da bo sanjsko mehak?

”Gre za sodobno različico klasičnih fotografij z Božičkom,” je za Yorkdale dejal Mason. In kaj si o njem mislijo otroci? Kot pravi, se otrok izogiba, da ga ne zamešajo s tradicionalnim Božičkom, njegov fokus so tako odrasli.

Paul Mason je najbolj modni Božiček na svetuOdpri galerijo

PicMonkey Collage Nama za praznike vabi v svet spodnjega perila in parfumov Srbeči pulover Kako popraviti pikajoč pulover, da bo sanjsko mehak? Crep Protect - impregnacijski sprej proti umazaniji in tekočini Crep Protect – ultimativna zaščita za čevlje v obliki spreja C&A kolekcija pomlad/poletje 2016 C&A z novo kolekcijo za pomlad/poletje 2016 ·