81UfpN5uJ-L
V zraku · tehnologija

Strokovnjak, ki svetuje pri prehranjevanju, porabljanju denarja in spanju, večini ljudem zagotovo ne bi bil odveč, a si ga lahko privoščijo le redki. Še sreča, da je tu elektronska alternativa, ki pomaga pri samonadziranju – Pavlok 2 čaka na vas!

Amazon predstavlja revolucionarno zapestnico Pavlok 2, ki je namenjena nadziranju človekovega vedenja. Ta deluje na principu instrumentalnega pogojevanja/dodeljevanju nagrad in kazni.

S Pavlokovo pomočjo se boste izognili prekomernemu preživljanju časa na spletu, uživanju nezdrave hrane, grizenju nohtov, kajenju in predolgemu spancu. Glede na ocene, ki so jih zaenkrat podali uporabniki, je naprava najbolj učinkovita, ko je govora o bujenju.

Način, kako Pavlok 2 deluje, je nadvse preprost – vsakič, ko posežete po skušnjavi, namreč sproži rahel šok. Določeno vedenje vaši možgani povežejo z neprijetnim dražljajem in ga zato obravnavajo kot slabega. Iz tega razloga se boste naslednjič, ko vam bo nekdo ponudil kos pice ali cigaret, raje vzdržali.

Koncept izdelka, za katerega je potrebno odšteti 200 dolarjev (približno 180 evrov) je brez dvoma nadvse zanimiv. Če ga želite naročiti, lahko to storite tukaj.

LiPlay-Colors Fujifilm Instax Mini LiPlay: kamera, ki med fotkanjem snema tudi zvok Microsoft Project Scarlett: prihaja novi Xbox! Microsoft Project Scarlett: prihaja novi Xbox! BrightLoc: inovativna kolesarska luč, ki je tudi ključavnica BrightLoc: inovativna kolesarska luč, ki je tudi ključavnica TOP 8: najboljše alternative brezžičnim slušalkam Apple AirPods TOP 8: najboljše alternative brezžičnim slušalkam Apple AirPods