PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Kaj pa, če bi Facebook dominiral svetu – celo več, kot mu že? Kaj pa, če bi ta vsemogočna socialna mreža obstajala v letih M.C. Escherja ali Salvadorja Dalija in služila kot njuna inspiracija? Za srhljivo lep odgovor močno priporočamo ogled temnih ilustracij Pawla Kuczynskega.

Umetnik, rojen v Szczecinu na Poljskem, ustvarja surrealistične satire. Njegova serija ilustracij prikazuje Facebook logo v vsem svojem grozljivem sijaju, kjer služi kot nadzorna kamera, orožje, podmornica in vodno telo. Antiutopična prihodnost in otroške ilustracije.

Upodobitve seveda komentirajo našo rastočo obsedenost s produktom Marka Zuckerberga, ki je postal ključen aspekt v tolikih življenjih. Od naših vsakodnevnih opravil do naših identitet ter iskanja ljubezni in znanja, malo je skrito pred tem malim “f”.
Kuczynski je še povedal, da kljub temu, da nekateri njegova dela označujejo za nadrealistična, sam misli, da je le realističen ilustrator našega časa. Nadrealističnega časa. Pomislite na to, preden naslednjič posodobite svoje stanje.

Oglejte si ilustracije v galeriji.

Odpri galerijo
Beard Beer 7 najbolj nenavadnih piv, ki so jih kadarkoli proizvedli Nyotaimori-Sushi 19 načinov kako se je obsesija s sušijem spremenila v absurd cover Bizarne fotografije otrok na prvi šolski dan Foto: Ethan Miller Angelina Jolie je nosila poročno obleko Atelier Versace ·