lua-coralina-vghrHwDfo1o-unsplash
V zraku · astrologija

Zaupanje se lahko v trenutku poruši kot stolp iz kart ali postane stolp z najmočnejšim temeljem (med dvema osebama), ki ga ne more uničiti niti največja življenjska nevihta. S katerimi astrološkimi znamenji ne boste zgradili močnega temelja, ker jim ne smete zaupati, saj ne znajo čuvati skrivnosti?

Ali boste zaupanja vredna oseba, je vaša odločitev. Komu boste zaupali, pa žal ni zgolj v vaših rokah – strokovnjaki namreč pravijo, da obstajajo nekatera astrološka znamenja, ki ne znajo čuvati skrivnosti, kar je povezano z njihovo osebnostjo.

To ne pomeni, da tem astrološkim znamenjem ni dejansko za zaupati – številni ljudje, rojeni v tem znaku, se namreč ne identificirajo z vsemi lastnostmi, ki naj bi veljale zanje. Povsem razumljivo je, da ne bodo čisto vsa astrološka predvidevanja držala za vsako osebo, vendar dobro je, da informacije o svojem znaku jemljete kot izhodišče za preučevanje lastnih dejanj – morda na znate čuvati skrivnosti, a se tega ne zavedate ali opažate, da z leti razvijate tovrstna nagnjenja. Z zavedanjem boste veliko lažje preprečili neprijetna dejanja, ki lahko pokvarijo vaš odnos z bližnjimi osebami.

TA ASTROLOŠKA ZNAMENJA PO MNENJU ASTROLOGOV NE ZNAJO ČUVATI SKRIVNOSTI IN JIM ZATO NE BI SMELI ZAUPATI!

Dvojčka

Za osebe, rojene v tem znamenju, velja, da se domnevno ne zavedajo svojih dejanj, ki vplivajo na čustva drugih ljudi. Hitro naj bi vas razočarali, zato bi morali biti v odnosu z njimi neodvisni, samozadostni in strpni. Nanje se domnevno ne bi se smeli zanašati.

Osebe, rojene v tem znaku, so komunikativne, a jim obrekovanje tudi ni tuje – zaradi tega jim ne bi smeli zameriti, ker se enostavno ne morejo upreti skušnjavi. To so ljudje, ki komaj čakajo, da prenesejo informacije naprej. Pomagajte jim spremeniti to navado, vendar jih ne smete kritizirati, ker ne boste ničesar dosegli.

Strelec

Strelec ima rad svobodo, saj želi z eno zadnjico sedeti na dveh stolih. To je lahko težavno, saj potem informacije, ki jih ima, krožijo, četudi ne bi smele. Strelec naj bi bil sebičen, kar pogosto vpliva na čustva drugih ljudi, četudi se tega ne zaveda.

Osebe, rojene v tem znaku, so domnevno znane po tem, da v družbi govorijo čisto preveč. Čisto preveč naj bi bile iskrene in ne znajo lagati, ker ne morejo povsem normalno delovati, če vedo, da niso bile iskrene. Če jih kdo postavi v situacijo, da morajo povedati kakšno stvar o vam, bo skrivnost hitro postala javna.

Vodnar

Vodnar je zaupanja vredna oseba, ki jih lahko poveste svojo najtemnejšo skrivnost in lahko pričakujete, da je ne bodo oddali nikomur. Težava je pri drugih stvareh, ki jih vodnar o vas ve, ker bo sam presodil, kaj bo povedal.

Vodnarji so zelo svobodomisleni in radi ocenjujejo ljudi na osnovi njihovih besed. Morda boste mislili, da je določena stvar, ki ste jim jo zaupali, skrivnost, a če bodo ocenili, da se njim vaša skrivnost zdi povsem navadna, jo bodo pač oddali.

high-art-2019-natural-cannabis-company-17 High Art 2019: izvenzemeljske umetnine, ki jih je navdihnila konoplja Le enkrat so jih pokazali: skrivni talenti zvezdnikov Le enkrat so jih pokazali: skrivni talenti zvezdnikov Lilo-Header Bravissimo Lilo: napihljiva blazina z odprtino za ženske prsi shutterstock_1030421269 Kako prevzeti odgovornost za svoje življenje: 10 smiselnih nasvetov