June
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Kuhinjo po navadi sestavlja vrsta aparatov, ki po nepotrebnem zavzemajo veliko prostora. Tehnologija je namreč napredovala do te mere, da je sposobna proizvesti pripomočke, namenjene različnim opravilom.

Predstavljamo vam pečico June, ki so jo razvili nekdanji Applovi inženirji. Nova naprava v kompaktnem ohišju združuje kar sedem gospodinjskih aparatov.

June deluje kot konvekcijska pečica, toaster, zračni cvrtnik, sušilnik, počasni kuhalnik, žar in grelni predal. Hkrati vključuje notranjo kamero, ki samodejno prepozna več kot 65 jedi. Uporabnikom bodo v pomoč tudi prednastavljeni načini kuhanja.

Pečica se pregreje 3-krat hitreje kot njena tradicionalna sorodnica. Upravljati jo je mogoče prek zaslona na dotik ali aplikacije za pametne telefone June.

Za inovacijo, ki jo lahko naročite prek spletne strani podjetja June, bo treba odšteti 599 dolarjev oziroma 517 evrov.

Galerija slik – Pečica June

JuneOdpri galerijo

Ob kateri umetnini se bi najraje zbujali? Odslej boste lahko spali s svojimi najljubšimi umetninami Sanjske sobe v študenstski domovih, ki ti lahko služijo kot navdih. Sanjske sobe v študentskih domovih, ki so ti lahko v navdih Mock-One-Compact-Folding-Hammock-2 Mock ONE: kompaktna viseča mreža, ki jo postavite brez pomoči dreves prenove Teh 12 prostorov je po renovaciji videti tako dobro, da se ne bi branili bivati v njih · · · · · ·