Falične različice znanih logotipov.
V zraku · buzz buzz

Pred časom smo pisali o storitvi Dicks By Mail, ki anonimno razpošilja gumijaste bonbone v obliki penisa. S storitvijo Penised.com se lahko na podoben način lotite, ne sicer dotične osebe, pač pa logotipa npr. svojega tekmeca ali znamke, ki vam gre na živce. Pri Penised.com mu bodo namreč dali falično preobrazbo.

Par, ki s spletno storitvijo Penised.com skrbi za falično preobrazbo logotipov za storitev zaračuna skromne denarce, od 23 in 32 evrov. Ideja za poigravanje s penisom in logotipi znamk je prišla čisto po naključju, brizgnila pa je med njunim snovanjem logotipov za aplikacije. Sledile so šale na ta račun, nedolgo za tem pa se je že rodila storitev Penised.com. Da sta zadela v polno kaže podatek, da sta v prvem tednu obratovanja prejela preko 1000 naročil. Na spletni strani pa kot primere lahko najdete številne falične različice svetovno znanih logotipov kot so Apple, Pepsi, airbnb, Adidas, Coca-Cola, eBay, Snapchat in IBM.

PREBERITE ŠE: Dicks By Mail pošilja gumijaste penis bonbone

Duo logotipe izbere sam, v ”masko” pa jih da ekipi oblikovalcev, ki jim pusti povsem proste roke glede izbire velikosti in obsega penisa. Čeprav je projekt humorno nastavljen, pa ju zna doleteti kakšna tožba. Navsezadnje sta Američana in če gre upoštevati naravo korporativne Amerike, ki je mahnjena na tožarjenje skoraj bolj kot na seks, potem jima kakšna sodna bitka ne uide. Ob vsem tem pa se kar samo ponuja vprašanje ali falični sledi tudi ”vaginalna” preobrazba logotipov. Pri Penised.com pravijo, da bodo prst pomočili tudi drugam.

Živali, ki zaspijo skupaj Nepričakovani živalski prijatelji, ki zaspijo skupaj Surrealne hiše Surrealen svet, ki mu vladajo strukturno nemogoče hiše Edinstvena fotografija posneta ravno v pravem času. Fotografije posnete v pravem trenutku aap_jeremy_clarkson_1200 Top Gear – Jeremy Clarkson in nekaj njegovih najbolj kontroverznih trenutkov na televiziji