Brezžična retro tipkovnica Penna
V zraku · tehnologija · gadgeti

Tehnologija se vrača h koreninam. Kako sicer pojasniti porast modernih interpretacij gramofonov, polaroidov in druge vintage tehnologije? Moderna tehnologija vse bolj diši po retro in svoj povratek so napovedali tudi pisalni stroji, seveda prilagojeni sodobnemu času. Pogrešate udarjanje po mehanski tipkovnici? Penna v naša življenja vrača duh preteklosti.

Za vse tiste, ki se še niste navadili tipkanja po zaslonih na dotik in pogrešate tipkanje na pisalni stroj, je zdaj na voljo rešitev – vintage pisalni stroj s podporo za Bluetooth Penna, na katerega lahko priklopite tablico, pametni telefon ali računalnik.

PREBERITE ŠE: Grelnik za tipkovnico – nič več mrzlih prstov

Bluetooth tipkovnica v podobi pisalnega stroja z držalom je na voljo v petih različnih barvah, z in brez kromiranih robov tipk. Te je prispevalo priznano nemško podjetje Cherry GmBH. Verjetno ste opazili tudi stransko ročico, ki pa ima v sodobni reinkarnaciji drugačno vlogo. Z njo ne skočite v novo vrstico, pač pa ji sami določite funkcijo. Združljiva je z OS Windows, iOS in Androidom in MAC OS.

Galerija – brezžična tipkovnica Penna:

Brezžična retro tipkovnica PennaOdpri galerijo
Tablica Superscreen Superscreen: tablica, ki nikoli ne zastara in je podaljšana roka telefona Tamagoči (2017) Vrnil se je Tamagoči, legendarni digitalni hišni ljubljenček UV-kamera Nurugo SmartUV Nurugo SmartUV: UV-kamera za telefon, ki razkriva, koliko so sončni žarki poškodovali našo kožo Upright Go Upright Go – poslovite se od sključene drže · · ·