Perfekcionisti na delu
V zraku · buzz buzz

Za perfekcioniste je značilno nagnjenje k temu, da je vsako nedoseganje popolnosti nesprejemljivo. Da nobena stvar ni narejena tako, kot bi morala biti, če se je ne lotijo sami. Toda, perfekcionisti, pozor! Našli smo vam dorasle tekmece. Te fotografije bodo za vse perfekcioniste pravi balzam za oči in dušo.

”Sem perfekcionist. Če pri neki nalogi nisem najboljši ali pa je ne naredim popolnoma drugače od drugih, sploh nima smisla, da se je lotim,” je dejal Caleb, mi pa v nadaljevanju objavljamo fotografije, ki bodo potešile vse tiste, ki se držijo teh besed kot pijanec plota.

PREBERITE ŠE: Ugotoviš, kaj je narobe s to fotografijo?

Ste tudi vi obsedeni s popolnostjo? Potem bo spodnja galerija pravi balzam za vašo dušo! Od perfekcionistov za perfekcioniste.

Perfekcionizem na delu:

Perfekcionisti na deluOdpri galerijo
Najbolj nevarne države za seflije To so najnevarnejše države za delanje selfijev Nagradna igra Durex Nagradna igra: vroč ”giveaway”, ker sta lahko strastna kadarkoli PicMonkey Collage “Must have” poročne fotografije, v katere se boste zaljubili Mamica in štiri otroci Mamica, ki z levo roko spravi spat štiri malčke