Pero, ki ga izbereš, razkriva, kakšne so tvoje resnične želje.
V zraku · buzz buzz

Včasih najbolj nenavadni predmeti lahko povedo več o vas kot vi sami o sebi. Pero, ki ga izberete, vam na osnovi kombinacije barv in oblike pove, kakšne so vaše globoke želje, ki se jih morda niti sami ne zavedate.

Oglejte si fotografijo spodaj in izberite eno pero. Vaša izbira govori o vaših željah.

1. Izbira

Če ste izbrali to pero, ste oseba, ki vedno znova dela enake stvari in čuti, da v svojem življenju nujno potrebuje novost in svežino. Vaša izbira peresa kaže, da iščete raznovrstnost v svojih mislih in stvareh, ki jih počnete. Večbarvno pero vas je privabilo zaradi sprememb v barvah, ki odražajo tudi vaše notranje želje – potrebujete ‘mešano vrečko’ nečesa novega.

2. Osredotočenje

Osebe, ki izberejo to pero, pogosto ne morejo dokončati svojih nalog. Sprožijo določene stvari, vendar jih sredi poti opustijo. Vaš um je vsepovsod in  stvari vas zelo hitro začnejo dolgočasiti. Vaša izbira peresa kaže, da se v življenju želite osredotočiti in izpolniti naloge. Pero, ki ste ga izbrali, ima na vrhu koncentrirano barvo, saj si si želite pridobiti večjo pozornost.

3. Toplina

To pero ponazarja osebe, ki so nežne in skrbne, a tega ne prejemajo v enakem obsegu. Veste, da si zaslužite ljubezen, ki jo dajete, a se vedno znajdete v situaciji, da vas prinesejo okoli. Vaša izbira peresa razkriva, da si želite toplino ljubezni, ki jo dajete. Modro pero odraža toplino, zato je bila vaša pozornost nanj bila tudi usmerjena.

4. Barve

S svojo izbiro peresa kažete, da ste oseba, ki je čustveno omejena. Celo vaše življenje ste živeli v območju sivine, počutite pa se nekoliko utrujeno zaradi negativnosti, ki vas obkroža. Vaša izbira peresa odraža notranjo željo, da bi v svoje življenje dodali nekaj barv. Želite si pozitivnosti, zato ste izbrali to pero, saj vas je barvitost pritegnila.

5. Moč

Iščete moč, ki vam bo pomagala pri zasledovanju vaših sanj. Ste nekdo, ki je obtičal z idejo ali pa mu primanjkuje poguma za preizkušanje svoje priložnosti. Vaša izbira peresa kaže, da iščete notranjo moč, ki bi vam pomagala premagati svoje ambicije. Temne in trdne barve peresa odražajo moč, zato je to pero pritegnilo vašo pozornost. Vse, kar potrebujete, je malo vetra v hrbet.

6. Preprostost

Izbira peresa kaže, da ste ujeti v zapleteno kompleksnost svojega življenja. V vaši okolici se dogaja čisto preveč stvari, občutek pa imate, da vas velika sprememba lahko ‘zaduši’. Obupno iščete preprostost. Vaša izbira peresa razkriva, da imate dovolj nesmisla, manipulacij, laži, prevar in izdaj. Vse, kar si želite, je mirno življenje.

7. Stabilnost

Ste oseba, ki je utrujena od tega, da je nenehno utrujena. Preveč trdno ste delali, da bili tam, kjer ste, vendar je pritisk popolnoma neusmiljen. Ne glede na to, koliko delate, se ne počutite varno. Vaša izbira peresa odraža vašo željo, da najdete stabilnost, v kateri boste lahko mirno živeli. Želite si miru v mislih, kar odraža pero s svojimi stabilnimi vzorci barv.

8. Iskra

Zelo zdolgočaseni ste zaradi duhovne narave življenja – obkrožajo vas isti ljudje in iste ideje. V vašem življenju je trenutno stagnacija, ki se je ne morete nikakor rešiti. Vaša izbira peresa kaže, da v življenju potrebujete iskro, ki bo prispevala k razvoju vaše strasti. Potrebujete malo življenja, da bi se počutili živi.

‘Instaception’ je najbolj odštekan makeup trend na Instagramu v tem trenutku. ‘Instaception’ je najbolj odštekan trend ličenja na Instagramu v tem trenutku GTBX-100 Gatebox: vaša nova žena, ki je v bistvu virtualni robot Stiftsbibliothek admont, Avstrija Najlepše knjižnice na svetu, katerih mogočna arhitektura vas ne bo pustila ravnodušne Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta · · · ·