cover_peugeot
Utrip mesta · mobilno

Peugeot bo poleti kupcem ponudil še karavansko različico modela 308, s 610-litrskim prtljažnikom.

Še pred pričetkom poletja bodo pri Peugeotu slovenskemu trgu predstavili karavansko različico uspešnega 308, s katerim imajo smele načrte. Kako tudi ne, ko pa 308 SW zaznamujejo dinamična in skladna podoba, kar 610-litrski osnovni prtljažnik, zgledne vozne lastnosti in falanga zmogljivih in ekonomičnih THP in Hdi motorjev. V primerjavi s kombilimuzino je SW 33 centimetrov daljši, kar za seboj potegne več prostora v potniški kabini in v dinamično zaključenem zadku vozila.

Prednost predstavlja tudi dejstvo, da je shujšal za 140 kilogramov, shujševalna kura pa se pozna tako pri voznih lastnosti, kot tudi ekonomičnosti motorjev. Paleta le teh je na moč podobna tisti pri kombilimuzini, kar pomeni, da vsi motorji ustrezajo Euro 6 normativom glede čistosti izpuhov, dizelska različica BlueHDi pa v ozračje izpusti le 85 gramov emisij CO2.

Več fotografij si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
mustang Ford Mustang – pol stoletja poskočnega konjiča VW-Midsize-Coupe-11 Volkswagen cilja na pomanjšanega CC-ja audi_cover Audi načrtuje širitev družine TT cover_mercedes Zelena luč za Mercedesa MLC ·