Peugeot Sea Drive Concept
Utrip mesta · mobilno

Peugeot se je tokrat podal v bolj razburkane vode in to dobesedno. Zamislili so si koncept Peugeot Sea Drive Concept, ki bi bil kar se da podoben avtomobilu, a bi ga vseeno vozili po vodi.

Peogeot je Sea Drive Concept razvil skupaj z ladjedelcem Beneteau in naj bi poosebljal najboljši približek osebnega avtomobila na vodi. Peugeot Design Lab si je notranjost plovila izposodil kar pri Peugeotovih SUV avtomobilih. Moderna in tehnološka notranjost si je od avtomobilov sposodila volanski obroč, 17-palčni zaslon na dotik in usnjeno oblazinjenje Nappa. Sistem za kontrolo plovila je prispeval Beneteau, s katerim je upravljanje tako preprosto kot vožnja avtomobila. Inteligentni sistem vam prek zaslona na dotik omogoča upravljanje z osvetlitvijo, klimatsko napravo, glasbenim sistemom in celo z glavnimi ukazi, ki se tičejo motorja. Če bo Sea Drive Concept postal realnost in če bo cenovno zanimiv, se kaj lahko zgodi, da bodo tako imenovanim “gumicam” šteti dnevi.

PREBERITE ŠE: JAHTA EVO 43 HT PREDSTAVLJA ŠE ENO RAZTEGLJIVO RAZKOŠJE

Galerija slik: Peugeot Sea Drive Concept

Peugeot Sea Drive ConceptOdpri galerijo

1000-500-citymagazine-cover Barbara Custom Motorcycles: futuristični svet motornih koles Aria Group FXE Aria Group FXE: superšportnik iz ZDA EVO 43 HT jahta Jahta EVO 43 HT predstavlja še eno raztegljivo razkošje Toyota FT-AC Toyota FT-AC: kopica kamer in polno opreme za navdušence nad divjino · · · · ·