BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · moška moda

Spomladanski ikonični kosi po izboru The Weeknd predstavljajo celotno garderobo ključnih kosov za moške, ki jih je izbral eden od svetovno najbolj znanih umetnikov. Kolekcija predstavlja kombinacijo vojaških in uličnih silhuet s teliranimi linijami in združuje najpomembnejše ključne kose te sezone. Kolekcija bo od 2. marca na voljo v vseh prodajalnah H&M z moškimi oblačili ter na spletu.

“Pri izboru svojih spomladanskih ikoničnih kosov H&M sem se zelo zabaval. Všeč mi je kombinacija urbanih kosov, kot so jakne bomber in puloverji s kapuco, s teliranimi srajcami in suknjiči. Vsak kos je preprost in svež, kakršna bi tudi morala biti moška oblačila,” pravi Abel Tesfaye oziroma The Weeknd.

PREBERITE ŠE: H&M predstavlja ‘See Now Buy Now’ – poglej in kupi

Pri spomladanskih ikoničnih kosih po izboru The Weeknd se lahko opazi oster urbani videz. Zlato-bež bombažna jakna bomber ima odlične detajle, kot na primer obdelan rob ali okrogel črn našitek na prsih. Zelo pomembni so puloverji s kapuco in kengurujskim žepom v črni ali olivno zeleni barvi. Puloverji se nosijo čez majice iz džersija z obdelanimi robovi, ki so ohlapne ob telesu ter se odlično kombinirajo s teliranimi hlačami, funkcionalno posodobljenimi z vrvico v pasu. Vrhnja oblačila so zelo pomembna, kot na primer motoristična jakna iz umetnega usnja za moderen videz ali delovna srajca z zadrgo iz umetnega semiša. Osveženo krojenje prinaša razločnost in ostrino, kot na primer pri srajci s kitajskim ovratnikom, teliranem suknjiču, ki je odličen za plastenje, ali lahkem spomladanskem plašču z dvorednim zapenjanjem in pasom za odličen zaključen videz.

Galerija – spomladanska moška kolekcija H&M po izboru pevca The Weeknd

Spomladanska moška kolekcija H&M po izboru pevca The Weeknd Odpri galerijo

ZIMSKI TEK Najboljše superge za zimski tek MOŠKI MODNI TRENDI 2017 Moški modni trendi 2017: top 7 modnih trendov moške frizure 2017 Moške pričeske 2017: 5 top trendov stan smith PC wool sneaker Ikonične superge Adidas Stan Smith v volneni različici · · · ·