pg-made-an-awesome-sequel-to-its-tearjerker-thank-you-mom-ad-from-the-2012-olympics
V zraku · buzz buzz

Če smo potočili solzico ali dve ob materinski predanosti v oglasih na londonskih olimpijskih igrah, lahko kar pripravimo nov sveženj robčkov. Procter & Gamble namreč nadaljuje materinsko kampanjo z novim oglasom za prihajajoče olimpijske igre v Sočiju.

Podobno kot oglas iz leta 2012, ki je požel kar 21 milijonov ogledov, tudi nadaljevanje prikazuje mame, ki brezpogojno podpirajo svoje nadebudne športnike skozi vse padce in bolečine do velikih uspehov. Če je londonska verzija z naslovom “The Best Job” (“Najboljša služba”) spremljala razvoj mladih športnikov od 6. leta starosti dalje, letošnja verzija “Pick Them Back Up” (“Ponovno na nogah”) vključuje še mlajše, enoletne, komaj shodeče otročiče. Prav tako oglas, skladno z zimskimi olimpijskimi igrami, prikazuje športe, kot so hokej, smučanje, deskanje in drsanje. V njem pa je celo moč zaslediti trenutek iskrene sreče med Lindsey Vonn in njeno materjo. Že pred uradnim začetkom olimpijskih iger v Sočiju, 6. februarja, si lahko serijo oglasov ogledamo na uradnem You Tube kanalu podjetja P&G.

Zebrating Ulična umetnost, ki je vidna le s pravega zornega kota BODHI_1 Diva s stilom – na štirih tačkah! IMG_4972 Denar za oglaševanje porabil v dobrodelne namene wood_ceramics Posoda, ki se opere kar sama · · · ·