Philippe Starck SPHERE
V zraku · dizajn

Francoski oblikovalec Philippe Starck je predstavil kolekcijo očal za pomlad 2020. Kolekcijo so poimenovali SPHERE, navdih zanjo pa so našli v neskončni inteligenci narave. Z novo zasnovo je popravil eno izmed najbolj nadležnih stvari, ki jo zelo dobro poznamo vsi, ki nosimo očala: odpravil je vijake in zvare, kar pomeni, da lahko ročaje očal obračamo prosto v katerokoli smer.

“Sfera je najčistejša in najbolj trdna struktura v živem svetu, ki uteleša popolnost narave. Minimalistična perfekcija, izvorna lepota,” pravi Starck.

Spomladansko kolekcijo SPHERE oblikovalca Philippa Starcka odlikujejo ultra lahki okvirji, brez vijakov, s spojem iz titana. To omogoča edinstveno večsmerno svobodo gibanja. Kolekcija Biotech Paris ponuja izvirno paleto ultra lahkih okvirjev iz titana in brizgane okvirje, izdelane s pomočjo visokotehnološkega polimera gravity evo®.

Na voljo je 5 okvirjev za korekcijska in sončna očala, ki zajemajo različne oblike: od ikonične štirikotne do bolj vintage oblike. Vsak model iz kolekcije SPHERE pa je varno spravljen v ekskluzivni torbici, narejeni iz ekološko prijaznih materialov (kar 50 odstotkov iz jabolčnih vlaken).

Galerija: Philippe Starck SPHERE

Philippe Starck SPHEREOdpri galerijo

ui 20 izumov, ki se zdijo povsem neuporabni, a si na skrivaj želimo, da bi jih lahko imeli ezgif.com-webp-to-jpg - 2020-03-04T144240.940 Ta preluknjana vstopnica za kino omogoča, da najdeš svoj sedež s pomočjo svetlobe s filmskega platna QUITTR-PHOTO-6 Quittr: cigaretnica, ki vas nauči prenehati kaditi Form Us With Love, FORGO FORGO: adijo, plastika! Tukaj je švedska revolucija na področju osebne nege! · · ·