cover-philipstv
V zraku · tehnologija

Eleganten, kompakten in lahek televizor serije 4232 vas zaradi kompaktnosti in možnosti 12-voltnega napajanja lahko spremlja povsod. Lahko ga vzamete na počitnice, jadranje, kampiranje ali pa ga le prestavite v kuhinjo, garažo ali kopalnico. Sedaj vam nič ne more preprečiti uživanja v najljubših oddajah med kuhanjem, spremljanju svežih novic med delom v garaži ali navijanju za najljubšo športno ekipo v »moškem brlogu«.

Ko govorimo o sliki, se s Philipsovimi tehnologijami ni potrebno bati, da bi se bilo na račun priročnosti treba odpovedati kakovostni izkušnji gledanja televizije. Tehnologija Digital Crystal Clear poskrbi za čisto in živahno sliko iz vsakega vira, z natančnostjo, ki jo boste hoteli deliti. Če spremljate najljubše oddaje, filme in novice ali pa si želite s prijatelji ogledati najljubše vsebine, lahko uživate v vrhunski sliki optimalnega kontrasta, barv in ostrine. Običajni televizorji HD predvajajo kakovostno sliko, a pri modelu 4232 lahko pričakujete še več. Jasne podrobnosti, visoka svetlost, neverjeten kontrast in pristne barve ustvarijo izjemno sliko, kjerkoli in kadarkoli.

S prenosnim televizorjem je naenkrat ‘za na pot’ nared tudi zabava! Delite zabavne trenutke z najbližjimi s preprosto povezljivostjo televizorja prek kabla USB z digitalnim fotoaparatom, predvajalnikom MP3 ali drugo večpredstavnostno napravo in fotografije, videoposnetke in glasbo prikazujte z enostavnim brskalnikom na zaslonu.

Počitnice ali uživanje na domačem kavču, v spalnici ali kopalnici bo brezskrbno tudi po zaslugi enotnega kabla HDMI za prenos slikovnih in zvočnih signalov iz naprav v televizor, s čimer preprečite zmedo zaradi kablov. HDMI prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira v televizor zagotavlja najvišjo kakovost. S funkcijo EasyLink pa lahko z enim samim daljinskim upravljalnikom upravljate televizor, predvajalnik DVD ali Blue-ray, digitalni sprejemnik ali sistem za domači kino.

Philipsov televizor serije 4232 je na voljo z diagonalo zaslona 55 cm (22 palcev) po priporočeni maloprodajni ceni 169 EUR.

cover-garmin Garmin Virb Ultra 30 – Najboljše akcijske kamere 2017 cover-olfi Olfi one.five – Najboljše akcijske kamere 2017 cover-veho-muvi Veho Muvi K-Series K2 NPNG – Najboljše akcijske kamere 2017 cover-olympus Olympus TG-Tracker – Najboljše akcijske kamere 2017 · ·