Philips brivnik serije 7000 omogoča suho ali mokro britje.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pravijo, da je za lepoto treba potrpeti. A za brezhiben moški videz to ne drži. Vsaj ne, če uporabljate Philipsove brivnike serije 7000 za suho in mokro britje. Z njimi rdečica, srbenje in druge kožne reakcije ostajajo zgolj spomin. Kako je to mogoče? To izveste v nadaljevanju.

Revolucionarni brivniki Philips serije 7000 se ponašajo s posebnim sistemom rezil in obročki z edinstvenim premazom, ki omogočajo brezhibno drsenje po obrazu in posledično občutno manj draženja kože. Glava brivnika, ki se premika v 5 smereh, se popolnoma prilagaja obliki obraza, zato se ji ne izmuzne noben kotiček, reže rezila pa dlake postavijo v idealen položaj za zarezanje.

Zaradi načina AquaTec Wet & Dry lahko izbiramo med udobnim suhim ali osvežujočim mokrim britjem, ki mu po ”okusu” dodamo gel ali peno. Za popoln izgled je brivniku priložen prirezovalnik SmartClick, ki ga preprosto priklopimo na aparat in z njim filigransko natančno oblikujemo brke in prirežemo zalizce.

PREBERITE ŠE: Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Baterija Philipsovega brivnika serije 7000, ki ga lahko do čistega speremo kar pod tekočo vodo, ima izjemno dobro kondicijo, saj že po uri polnjenja garantira 50 minut britja, medtem ko hitro polnjenje zadošča za eno britje. Pri tem velja omeniti tudi sistem SmartClean, ki z enim samim pritiskom brivnik očisti, podmaže in napolni ter tako zagotovi najbolj optimalno delovanje.

Philips brivnik serije 7000Odpri galerijo
Kromoterapevtska očala Crown & Flint Crown & Flint: sončna očala, ki vplivajo na naše razpoloženje AIDS ribbon in hands isolated on white 1. december – svetovni dan aidsa 2015 Melvita Melvita Xmas – lepa želja lepo mesto najde! L'Occitan Nagradna igra: L’Occitane – gurmanska praznična pripoved ·