Phone-brella je dežnik, ki učinkovito odgovarja na izzive časa.
Utrip mesta · dom

Ko nas preseneti dež je dežnik nepogrešljiv sopotnik, lahko pa je tudi modni dodatek. A tu se njihova vloga običajno konča. A ne za dežnik Phone-brella znamke KT Design, ki na novo izumlja ročaj in ga prilagaja času. Ker tako kot sta neločljivo povezana dež in dežnik, smo v 21. stoletju neločljivo povezani ljudje in pametni telefoni. In ker vemo, kako težko jih je uporabljati, ko držimo dežnik, je Phone-brella inovacija, ki smo jo čakali kot puščava vodo.

Dežnik in pametni telefon tekmujeta za isto stvar. Našo dlan. Zato ju le redko koristimo istočasno, saj za udobno uporabo mobilnika potrebujemo obe. To gre predvsem na dušo ”zastarele” zasnove ročaja dežnika, ki ni v koraku s časom in današnjimi potrebami, saj ne vzame v račun, da mora imeti odvisnik od pametnih telefon tudi med deževanjem na razpolago obe roki. To zdaj popravlja dežnik Phone-brella korejskega podjetja KT Design, ki je poskrbelo, da je tudi na uporabnike mobilnikov med dežjem posijalo sonce.

Dežnik za 21. stoletje ima namreč poseben ročaj, ki ni standarden, torej v obliki črke J ali raven, pač pa ergonomsko oblikovan v črko C. Kot tak se oklene uporabnikovega zapestja, da obe roki ostaneta prosti in omogoča nemoteno brskanje po spletu, pisanje sporočil, uporabo aplikacij,…

PREBERITE ŠE: Kazbrella – dežnik, iz katerega zaradi revolucionarnega mehanizma nikoli ne kaplja

Seveda je treba dežnik Phone-brella uporabljati odgovorno. Že tako smo z njimi dostikrat precej nerodni in mimogrede koga sunemo, če pa bomo imeli med hojo sedaj oči še vseskozi prilepljene na zaslon, pa znamo koga dejansko poslati na očesno kliniko. Ker tudi fant iz ljubezenske zgodbe, pardon, reklame (glej zgornji posnetek), bi, če bi posvečal več pozornosti okolici, opazil, da ima avtobusna postaja nadstrešek.

Phone-brella je dežnik, ki učinkovito odgovarja na izzive časa.Odpri galerijo
Moedal & Totem sta šotor in nahrbtnik v enem. Moedal & Totem je nahrbtnik s šotorom Stranske mizice R35 Očarljive minimalistične stranske mizice R35 Praskalnik Suck.Uk Suck.Uk – praskalnik za mačke v obliki prenosnika je prvi mačji prenosnik na svetu The Offline Chair - stol, ki blokira signal in Wi-Fi povezavo Območje brez povezave – The Offline Chair je udoben stol, ki blokira Wi-Fi povezavo ·