PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije z vašega telefona
V zraku · tehnologija · gadgeti

Skozi dan se na tvojem mobilnem telefonu nabirajo bakterije – in teh je toliko, da je tvoj mobilni telefon kar 18-krat bolj ‘umazan’ od javnega stranišča. Po tej pretresljivi informaciji si boš tudi ti omislili PhoneSoap!

PhoneSoap je mobilni polnilec, ki s pomočjo UV-svetlobe sanitizira mobilni telefon. Raziskave v laboratorijih so namreč pokazale, da UVC-svetloba uspešno pobija bakterije – mobilni telefon tako položiš v napravo in očiščen bo že v 10 minutah. Naprava ima tudi dva dodatna izhoda za polnjenje drugih naprav.

Zanimivo je, da PhoneSoap ni namenjen zgolj čiščenju telefona, temveč lahko očisti praktično vse, kar je velikosti primerno – tako bo očistil ročne ure, kreditne kartice, zlatnino …
PhoneSoap prihaja v več različicah in barvah, nekateri med njimi pa so namenjeni tistim, ki veliko potujejo, ali tistim, ki si bolj želijo brezžičnega polnjenja mobilnega telefona. V vsakem primeru je nakupa vredna naprava, ki jo lahko na spletni strani dobiš od 70 evrov dalje.

bigOriginal Najboljše pametne televizije 2019: za tvoj moderen dom Screen Shot 2019-08-01 at 10.15.04 copy Samsung Galaxy Tab S6: za večjo ustvarjalnost in produktivnost image19 Sony Reon Pocket: klima, ki jo prenašaš kar v majici Origin Big O 2.0: igralni sistem, ki združuje računalnik, PS4 Pro in Xbox Origin Big O 2.0: igralni sistem, ki združuje računalnik, PS4 Pro in Xbox ·