PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj
V zraku · tehnologija

Se vam rado zgodi, da med ‘skokom’ v trgovino telefon pozabite v avtu, ki je parkiran na razgretem parkirišču? Ali pa ste med kidanjem snega mobilnik odložili na polico? V obeh primerih je mobilna napravica najbrž protestirala in za nekaj časa nehala delovati, kajne? No, zdaj temu lahko naredite konec.

The Phoozy Thermal Phone Pouch je nekakšna vrečka, ki mobilniku nudi varno zavetje pred vročino ali mrazom.

Narejena je iz materialov, iz katerih so narejene tudi astronavtske obleke. Zunanja kromirana školjka odbije skoraj 90 odstotkov celotne sončnega sevanja ter omogoča varno okolje do 20 °C pod ničlo, medtem ko plišasta notranjost varuje pred poškodbami udarcev. No, če je telefon varen pred udarci in soncem ter mrazom, pa naj bo tudi pred vodo, kajne? Phoozy namreč ne potone, tako da je strah pred ‘tauhanjem’ telefona odveč.

Etui je na voljo v različnih velikostih, stane pa 26 evrov. Tako, zdaj imate med kidanjem snega ali ležanjem na plaži eno skrb manj.

Galerija – PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj

PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdajOdpri galerijo
Počivaj v miru, Slikar Počivaj v miru, Slikar shutterstock_615321398 Kdo je bolj samovšečen?! So razkrili selfiji! 5KO7VNSh18xuAI2EafZPT-Yzl0zKYvYN 10 odličnih iger E3, ki jih boste lahko igrali še letos 1000-500-citymagazine-cover Ubitricity: v Londonu električne avtomobile polnijo kar na uličnih svetilkah · · · ·