bacekewan
Utrip mesta · otroci

Potrebujete drugačno darilo ob rojstvu otroka? Darilo za zabavo pred rojstvom otroka? Kakovostne igrače, ki so uporabne in nad katerimi bodo malčki navdušeni, in niso pametni telefoni? Potem je pravi naslov spletna trgovina pikepoke.si, kjer boste našli vse to in še več.

Na spletni strani pikepoke.si mrgoli kakovostnih in uporabnih igrač, nad katerimi bodo malčki naravnost navdušeni. Med njimi je gotovo bacek Ewan, kar bo potrdilo veliko staršev. Nič čudnega, da je bil izbran za darilo leta in izdelek, ki ga starši v Veliki Britaniji najbolj priporočajo. Zakaj, vam bo hitro jasno. Prikupna živalca najmlajše učinkovito zaziba v spanec, saj oddaja zvoke maternice, dežja, sesalnika in melodijo harfe ter sveti s prijetno nežno roza svetlobo.

PREBERITE ŠE: Potette 3v1 – prenosna in zložljiva kahlica, ki navduši

Pikepoke.si ponuja tudi rutice z grizalom za znosnejšo rast zob, pa varne ninice ipd. Vso ponudbo najdete na: pikepoke.si.


PicMonkey Collage Nameless Paints – set barv, ki pomaga pri intuitivnem razumevanju barv Potette 3v1 Potette 3v1 – prenosna in zložljiva kahlica, ki navduši Večnamenska 'drevesna hiška' Večnamenska ‘drevesna hiška’, ki predstavlja otroške sanje PicMonkey Collage Brez bušk – Simpatične živalice za zaščito ostrih vogalov pohištva ·