Pisalna miza Join
V zraku · dizajn · Utrip mesta · dom

JOIN je pisalna miza minimalističnega dizajna, ki se prilagaja željam in potrebam posameznika ter razpoložljivemu prostoru. Miza italijanskega oblikovalca Giuseppeja Burgioja je pravi transformer, ki ponuja na stotine različnih kombinacij.

Pisalna miza odseva stil posameznika, a kaj, če se ta čez čas spremeni? Italijanski oblikovalec Giuseppe Burgio je želel izdelati delovno mizo, ki zadovolji potrebe vsakogar in sodi v vsak prostor in vsak kontekst. Rezultat je elegantna pisalna miza Join, ki se prilagaja želja in potrebam.

PREBERITE ŠE: Teles Taxidi – lebdeča klubska miza, ki stane celo premoženje

Join je vsestranska miza preprostih oblik iz treh ločenih delov, ki jih lahko kombinirate na sto in en način. Miza ”za celo življenje”, kot ji pravi njen avtor, je izjemno lahka in jo je moč razstaviti na majhne dele in kot tako pospraviti v omaro.

Galerija – pisalna miza Join:

Pisalna miza JoinOdpri galerijo
Umetnost iz jeansa Ian Berry – umetnost iz jeansa Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Prestižna ročna ura iz safirja Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Tipkovnica Audi Layer Tipkovnica Audi – je to najbolj elegantna tipkovnica vseh časov? vir: Shutterstock Pantone: ”Greenery” je barva leta 2017 · · · · ·