Pisarniški stol Porsche 911
Utrip mesta · dom

Pisarniški stol Porsche 911 je sveža pridobitev kolekcije Driver’s Selection, ki jo sestavljajo izdelki, narejeni iz različnih delov športnih vozil Porsche. Med njimi najdemo tudi stensko uro iz platišča pa knjižno polico iz spojlerja, zdaj pa lahko ljubezen do te prestižne nemške znamke avtomobilov in kultnega modela 911 izrazite tudi prek pisarniškega stola 4-way Plus.

Ljubitelji Porscheja, pozor! Porsche Design je obogatil svojo kolekcijo Driver’s Selection s pisarniškim stolom Porsche 911, ki je narejen iz sedeža Porscheja 911. Čeprav stane kar 6570 ameriških dolarjev, je to še vedno najcenejša možnost, če želite občutiti, kaj pomeni sedeti v Porscheju 911.

PREBERITE ŠE: Novi Porsche Boxster: manj je več, to je Porsche 718 Boxster

Stol Porsche 911 (4-way Plus) je predelana različica stola iz modela oz. modelov Porsche 911 Carrera GTS in GT3. Lahko ga elektronsko prilagajate in povsem ukrojite po lastnih željah. Odet je v usnja in alkantaro. V njem sicer ne boste dirkali, morda pa bo čas v pisarni z njim minil nekoliko hitreje.

Pisarniški stol Porsche 911Odpri galerijo
Shoeblox - vertikalno stojalo za čevlje Shoeblox – magnetno vertikalno stojalo za čevlje Bike Planters - vazice za kolo Bike Planters: vazice za kolo Okno, ki postane balkon Okno, ki se spremeni v priložnostni balkon Klubska mizica Fifty-Fifty Klubska mizica Fifty-Fifty – štirinožna kosmatinka · ·