Pizzeria Pronto
Utrip mesta · dom

Nimate prostora in denarja za krušno peč za pico? Nič ne de! Pizzeria Pronto namreč ustvari enake pogoje kot krušna peč. V primerjavi s krušno pečjo je velika kot električni lonec za počasno kuhanje, zato jo uvrščamo med kuhinjske posode in ne nepremičnine kot peči. S Pizzerio Pronto lahko tako pripravite pico kot iz krušne peči brez krušne peči.

Krušna peč ima svoje specifike. Pica, pečena v njej, bo vedno prekašala pico, pečeno kako drugače. A le redki se lahko pohvalijo s krušno pečjo. Kakšne stare kmečke hiše, pa seveda picerije in restavracije. A za pripravo pice kot iz krušne peči zdaj ne potrebujete več krušne peči, temveč le še kuhinjsko posodo Pizzeria Pronto. Ta s svojo posebno zgradbo na štedilniku poustvari pogoje krušne peči in lahko na ognju doseže temperature, potrebne za peko slastne pice (oz. treh v seriji). 315 stopinj Celzija doseže v vsega četrt ure.

PREBERITE ŠE: Recept: Mini pica z Nutello – ultimativna kulinarična pregreha za vse Nutelloholike

Pizzeria Pronto omogoča pripravo pice premera 30 centimetrov. Za pripravo skrbita dva večplastna keramična kamna in primerno zračenje, ki odvaja vlago in paro, da je pica na koncu primerno hrustljava in ne gumijasta. Ko posoda enkrat doseže pravo temperaturo, morate pico le potisniti v režo, za tri minute zapreti vratca, jo tri minute zatem obrniti za 180 stopinj, pustiti na ognju še tri minute, in pica je pripravljena. Noro, kajne?

Pizzeria ProntoOdpri galerijo
Servieta/prtiček v obliki srca Valentinov pogrinjek: kako iz prtička narediti srce? Pohištvo Oriental Series Moderno pohištvo z orientalskim pridihom Néit je prvi pametni zložljivi potovalni kovček Néit: prvi pametni zložljiv potovalni kovček Prenosna kopalna kad Xtend Xtend: prenosljiva kopalna kad, ki se pospravi sama vase · ·