Ali ustrezate opisu ciljnega kupca?
V zraku · tehnologija · gadgeti

Tako imenovani dlančniki oziroma mali računalniki so v zadnjem času izgubili na priljubljenosti. Ta negativni trend si želijo s prenosnikom Gemini PDA prekiniti pri podjetju Planet.

Pri Planetu so nasprotniki mobilnih naprav na dotik, saj menijo, da je zaradi velike površine, ki jo na zaslonu zavzemajo tipkovnice, tipkanje na njih oteženo. Zato so se odločili, da pri izdelovanju novega izdelka uporabijo tipkovnico, ki je ločena od zaslona. Vse to je uporabniku na voljo na prenosniku, ki ni večji od večine modernih pametnih telefonov.

Mini računalnik poganja zadnje različica operacijskega sistema Android. Navdušuje z elegantnim ohišjem, ki ga sestavljata QWERTY tipkovnica in 5,7-palčni zaslon. Njegova teža je 400 gramov.

Gemini ima dva priključka USB-C, ki sta namenjena polnjenju in povezovanju z drugimi napravami. Prostor za shranjevanje je mogoče razširiti s kartico micro SD.

Ustvarjalci z Geminijem ciljajo predvsem na blogerje in kreativne ljudi, ki neprestano pišejo na mobilnih napravah. Prav tako menijo, da bi njihov izdelek prav prišel ljudem, ki službeno pogosto pošiljajo in berejo elektronsko pošto ter ustvarjajo različne vrste dokumentov.

Na voljo je model, ki ponuja omrežje 4G in WiFi, in različica z Wi-Fi-jem. V predprodaji boste Planet Gemini PDA lahko dobili že za preračunanih 487,61 evra.

Leica-Summicron_Feature-3_1512-x-1008_teaser-1316x878 Kamera Leica M Monochrom Stealth Edition sveti v temi MnD_MA770 Master & Dynamic MA770: brezžični zvočnik za arhitekte 7706_dap2 SAMSUNG QLED 4K TV: televizor, ki v prostoru preprosto izgine Canon EOS M50   Cameras   Canon UK copy Kamera Canon EOS M50 z izpopolnjenim sistemom samodejnega ostrenja · · · ·