Shoal Tent – plavajoči šotor
V zraku · dizajn

Avanturistom, kampistom, pohodnikom in ostalim, ki so jim podobne aktivnosti blizu, zagotovo ni dolgčas. Na trgu se ves čas pojavljajo zabavni, zanimiv in sila uporabni pripomočki in oprema, ki se jim najbrž tudi težko uprejo. Eden izmed njih je tudi Shoal Tent, plavajoči šotor.

Shoal Tent je šotor, ki vas bo popeljal na sredino jezera in omogočil avanturo, kot je še niste doživeli. Na površini 2,4 x 2,4 metra si boste lahko privoščili sicer povsem običajno kampiranje, le okolje bo nekoliko drugačno. Dobra novica je tudi ta, da je Shoal Tent v celoti napihljiv in za postavitev ne boste potrebovali nobene kovinske palice ali podobnega ogrodja. Spali boste na 15-centimetrski podlagi, ki je del 3-prekatnega dna šotora. Stojna višina v šotoru je 190 centimetrov, kar bo zadostovalo za večino ljudi. Šotor je narejen iz izjemno trpežnega vodoodpornega materiala, ki ga skupaj držijo močne zadrge. Ko bo napočil čas odhoda, boste šotor lahko zvili in pospravili v torbo velikosti 150 cm x 60 cm x 45 cm. V paketu boste prejeli tudi tlačilko ter set za krpanje zračnic.

Cena za Shoal Tent je 1.270 evrov.

Galerija slik: Shoal Tent – plavajoči šotor

Shoal Tent – plavajoči šotorOdpri galerijo
cover-lurvig-ikea IKEA je ravnokar predstavila pohištvo za hišne ljubljenčke Lurvig in svet je ponorel cover-namizne-svetilke 10 namiznih svetilk, ki bodo delovni mizi dale piko na i Migaloo Kokomo Ailand – luksuzni plavajoči habitat Migaloo Kokomo Ailand: luksuzni plavajoči habitat 2880-1200-freitag-zippelin-8l7a3219 Freitag Zippelin: napihljiva potovalna torba · ·