Playboyevi modeli nekoč in danes
V zraku · buzz buzz

Šesterica žensk, ki se je v preteklosti slekla za Playboy, je znova pozirala. A pri tem je treba dodati, da je vmes minilo najmanj 30 let in da tokrat niso odvrgle krpic kot ”na vrhuncu svoje lepote”, so pa kljub temu pozirale v zapeljivih pozah! Vas zanima, kako so videti nekdanji Playboyevi modeli desetletja pozneje? Je lepota minljiva ali večna? Presodite sami.

Oglejte si, kako je šesterica nekdanjih Playboyevih deklet, ki so za revijo Playboy odvrgla svoje krpice v cvetu svoje mladosti in bila tedaj predmet poželenje številnih moških, videti danes. Še prepoznate miss marca 1954 in miss januarja 1979?

PREBERITE ŠE: To je prvi Playboy brez golote

Večina teh žensk, ki so se v davni preteklosti slekle za Playboy, je danes v povsem drugačnih vodah, mirno pa lahko rečemo, da njihova lepota z leti ni ovenela in da so se prav vse odlično postarale.

Nekdanja Playboyeva dekleta danes, 30 in več let pozneje:

Laura Aldridge. Miss februarja 1976. Starost: 59 let. Poklic: stilistka, dekoraterka.Odpri galerijo
Obama in Hillary se objameta. Ko se Obama in Clintonova objameta, splet odgovori s fotomontažami in v hipu uniči popoln trenutek Slovenski komentator Evforično proslavljanje gola slovenskega komentatorja na tekmi med NK Maribor in Aberdeen FC Legendarne zgodovinske fotografije, ki jih najverjetneje še niste videli Legendarne zgodovinske fotografije, ki jih zagotovo še niste videli Neumna vprašanja zastavljena Googlu. 20 najbolj neumnih vprašanj, ki so jih ljudje zastavili Googlu · · ·