taylor-deas-melesh-eKHZ34tOj5w-unsplash
Utrip mesta · destinacija

Hišni ljubljenčki si želijo vaše družbe tudi med počitnicami. Na Hrvaškem so zato uvedli kar nekaj plaž, kjer se bo vaš kosmatinece lahko brez težav kopal. Plaže so opremljene s koši za pasje kakce, svežo tekočo vodo in s tušem prilagojenim za pse.

Izbrali smo nekaj plaž za pse, kjer bo vaš ljubljenček dobrodošel. In ker k nepozabnim počitnicam sodijo tudi nastanitve prijazne psom, smo pobrskali tudi za tem. Spodaj ponujamo predloge za popolen oddih vas in vašega kosmatinca.

Istra

Umag – plaži v turističnih naseljih Polynesia in Sol Stella Maris
Savudrija – plaža pri svetilniku
Poreč – plaža Blue Moon, plaža Stari Červar, plaža v zalivu ob hotelu Laguna Materada
Pula – samotni plaži Štinjanska vala in Galebove stijene, plaža v kampu Stupice, plaža Verudela in plaža na Zlatnih Stjenah
Rovinj – plaža v kampu Villas Rubin in Paradiso Beach na Zlatem rtu
Medulin – plaža kampa Medulin

Priporočamo nastanitev, kjer bo imel vaš pes dovolj prostora za gibanje:

Holiday Home Giardino Marino

Z borovim gozdom obdana počitniška hiša Giardino Marino se nahaja v vasi Pomer. Od morja je oddaljena le 80 metrov, od kraja Rovinj pa 36 kilometrov. Počitniška hiša vključuje predel s sedežno garnituro in satelitsko TV ter opremljeno kuhinjo s hladilnikom in navadno ter mikrovalovno pečico. Na vrtu lahko uporabljate opremo za peko na žaru in otroško igrišče. Brezplačno lahko naberete lokalno pridelano sadje in zelenjavo.

Kvarner

Crikvenica - plaža Podvorska
Selce – plaža v kampu Selce
Opatija – plaža Slatina
Otok Cres – del plaže kampa Kovačine
Otok Krk – del plaže Vela plaža v Baški, plaža Šilo,
Otok Pag – del plaže v kampu Šimuni in kempu Straško

Priporočamo nastanitev, kjer bo imel vaš pes dovolj prostora za gibanje:

Fisherman’s glamping village

Fisherman’s glamping village se nahaja v naselju Klimno na otoku Krk. Uživali boste na svežem zraku na svoji terasi ali na bazenu, otrokom pa je na voljo otroško igrišče. Vse hišice so opremljene tako, da ne boste ničesar pogrešali – imajo kuhinjo s hladilnikom, jedilni predel, TV ter zasebno kopalnico. S svetom boste ostali povezani z brezplačnim WiFi-jem. V kampu s šotori si lahko vsako jutro privoščite kontinentalni in samopostrežni zajtrk.

Dalmacija

Severna Dalmacija – plaža Kulina (paklenica), plaža Podvrške (Murter)
Srednja Dalmacija – del plaže Kašuni in Kaštelet v Splitu, plaža Vartalac (Komiža na Visu)
Južna Dalmacija – plaža v kampu Perna

Priporočamo nastanitev, kjer bo imel vaš pes dovolj prostora za gibanje:

Falkensteiner Premium Mobile Homes and Camping Zadar

Čarobne mobilne hiške Falkensteiner Premium Mobile Homes and Camping Zadar se nahajajo v Zadru. Gostom je na voljo restavracija, zunanji bazen, bar, vrt in spa ter wellness. Brezplačen WiFi je v vseh prostorih. Za dodatno aktivnost pa si lahko sposodite kolesa.

153229361 Zemljanka: nočitev v slovenski hobit hiški je lahko tvoja edinstvena izkušnja IMG_0132-15308 Mobilne hišice Veštar: edinstvene hišice v romantičnem Rovinju cover-overland-overlanding-ovelanding-slovenija Trend: Kaj je overlanding? In kako to počnemo? najlepse jadranske plaze Najlepše jadranske plaže, ki jih morate obiskati, če še niste · ·