Po tej poti hodijo “zgube”: stvari, zaradi katerih lahko propadeš v življenju
V zraku · buzz buzz

Če želite biti uspešni, se morate osredotočiti na cilje, ne ovire. Verjemite vase, berite knjige in prisluhnite kdaj nasvetom drugih, modrejših in uspešnejših ljudi.

Pravijo, da za vsako uspešno osebo stojijo tudi leta neuspeha. In nauk te zgodbe pravi, da ne smete obupati. Imperij (življenje) boste gradili leta in leta, izgubite pa ga lahko le v nekaj minutah, urah, dnevih …, zato pazite, kakšne odločitve sperejemate, ker vaše blagostanje je na kocki.
Nihče vam nikoli ne bo rekel, kako postati neuspešna oseba in kako se v življenju lahko hitro propade. A tudi to se lahko zgodi!

Stvari, zaradi katerih lahko propadeš v življenju:

Razpravljate o težavah, namesto da iščete rešitev.

Številni uspešni ljudje so ugotovili, da so za neuspehe bili krivi sami. Preveč so se ukvarjali s težavo in vprašanjem, kdo je kriv za njo, namesto da so iskali rešitev, ki je najpomembnejša. V tem šumu informacij so spregledali tisto, kar je najpomembnejše. Če se posvetite pravim stvarem in naredite dober načrt, lahko vsako stvar v življenju popravite.

Počnete stvari, ki jih znate in ste jih vseskozi počeli.

Postavljate si ovire. Sami sebe omejujete, ker vam je všeč cona udobja. Všeč vam je znano, varno in prijetno. Če boste celo življenje počeli le eno stvar, boste tudi postali sposobni za opravljanje le ene stvari. In medtem ko ljudje v vaši okolici napredujejo in vpijajo nova znanja, vi stojite na mestu.

Ne znate uživati v samoti.

Če vedno in povsod potrebujete družbo, v resnici niste sposobni preživeti sami. Vsak človek se mora naučiti uživati v samoti, brez pomoči družine, ljubezni, prijateljev, družbenih mrež. Mora se naučiti ljubiti samoto, ker ravno v takšnih trenutkih se porajajo najboljše ideje. Ni nenavadno, da so največji intelektualci vseh časov preživljali večino časa sami.

Bojite se napak.

Bežanje pred napakami je nesmiselno. Je isto, kot da bežite pred časom. Napake so neizogibljive in se MORAJO zgoditi. Z bežanjem od napak hkrati bežite od lekcij, ki vam bodo v življenju prišle prav, ker se boste iz jih veliko naučili. Če ne izgubite, nikoli ne boste zmagali!

Živite v sedanjosti in prihodnosti.

Misli na pretekle čase lahko v človeku zbudijo najmočnejša čustva. Lepo je tudi sanjati o prihodnosti, vendar vse to nima smisla, če ne mislite na sedanjost in živite v sedanjosti. V nasportnem primeru težko lahko pričakujete, da vas čaka svetla prihodnost, če vztrajno razmišljate o stvareh, ki so se zgodile NEKOČ. Tudi sedanjost s seboj nosi številne izzive in težave, ki jih morate reševati sproti.

Vedno in vsem ste prijatelj.

Biti prijateljsko nastrojen do ljudi je velika vrlina, vendar vam, na žalost, ne bo pomagala (vedno) v življenju. Včasih morate biti tekmovalno nastrojeni, sicer boste vedno VI tisti, ki boste izgubljali, ker se boste držali ob strani zaradi ideje o tem, da boste s svojimi dejanji izdali prijatelje. Niso vsi ljudje vaši prijatelji, temveč ohranjajo z vami odnos zgolj zato, ker imajo določene koristi.

Za vse, ki vas je strah: 5+ stvari, ki si jih reci, ko letos oblečeš KOPALKE Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja ernest-hemingway Tako je govoril in pisal Ernest Hemingway: 15 življenjskih modrosti velikega pisca 2p3hkik34w4r_hero 10 močnih stavkov: besede, ki vas bodo osrečile, takoj ko jih izgovorite