Underboob tatuji - podprsni tatu
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pred časom je zvezdnice zajel trend s kratko majico, ki več odkriva kot zakriva (t. i. underboob). Pokriva namreč le zgornji del prsi. Zdaj je trend dobil nadgradnjo v obliki seksi tatujev pod prsmi, ki bodo povsem odvrnili vašo pozornost od le-teh.

Ko se odločamo za tatu, ni pomemben le motiv, pomembno je tudi, kam ga ‘postavimo’. Vsak del telesa pač ni primeren za tetovažo. Potem ko je ženske zajel t. i. trend underboob, torej trend nošenja kratkih majic, ki prekrivajo le zgornji del prsi, je trend vodil v razrast tatujev underboob, ki pozornost preusmerjajo s prsi.

PREBERITE ŠE: Najlonke, ki dajejo vtis, kot da imate tatu

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj najbolj posrečenih podprsnih tetovaž. Menite, da gre za dobro lokacijo za tetovaža ali sem ne paše? Kaj ste prej opazili? Prsi ali tatu?

Galerija – podprsni tatuji:

Underboob tatujiOdpri galerijo

gospodicna_Magnesia Zakaj je pitje mineralne vode boljše od navadne vode? Zvezdnice, ki se ne starajo Večno mlade – zvezdnice, ki ne kažejo svojih let PicMonkey Collage Božično-novoletna darila za ženske: darila za ljubiteljice kozmetike Lipswitch, holografska bleščila Bleščila Lip Switch: Prihajajo holografska bleščila, ki spreminjajo barve · · · · ·