Seth_Casteel17
V zraku · buzz buzz

Seth Casteel je leta 2012 svet nenadejano navdušil s serijo pasje dobrih podvodnih fotografij psov, ki lovijo žogico oz. kak drug predmet in vse od tedaj pridno dopolnjuje svoj portfelj. Na obzorju je tako že nova knjiga z naslovom »Underwater Puppies«, ki bo nasledila uspešnico »Underwater Dogs«.

Casteelov ‘bazen’ prikupnih, odštekanih in hkrati smešnih fotografij s sicer zelo enostavnim a sila zanimivim konceptom, kaže na to, kako emocionalno blizu smo si ljudje s psi in kako sličen čustveni razpon imamo. Nič čudnega torej, da so naš najboljši prijatelj.
Če želite imeti tiskano verzijo katere izmed fotografij je Zenfolio vaš pravi naslov, če želite naročiti knjigo »Underwater Dogs« ali »Underwater Puppies« je to Barnes&Nobles, za vse ostalo pa je tu naša galerija najbolj svežih, pardon mokrih, Casteelovih fotografij.

Odpri galerijo

Preberite še: 24 živali, ki vam bo pokazalo jezik pa zaradi tega ne boste ogorčeni

avtomati Kako ogoljufati avtomat za hrano in pijačo? cover Humans of New York – ‘’mali’’ ljudje z velikimi zgodbami S »homeless« fonti sporočila brezdomcev ne bodo ostala samo mrtva črka na papirju. Dobrodelni projekt, ki je pisavo brezdomcev spremenil v font old-camera-1352392829MJP Fotoaparat skozi čas · ·