Gladius
V zraku · tehnologija

Ali se v poletnih mesecih radi prepustite raziskovanju podvodnega sveta? Svoja morska doživetja boste kmalu lahko posneli z dronom, ki vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Svet pod morsko gladino bo odslej mogoče proučevati z dronom Gladius. Naprava se je sposobna potopiti do globine 100 metrov, ob tem pa ustvarjati fotografije v ločljivosti 12 MP in videoposnetke v ločljivosti 4K. Ponuja tudi LED-luči, ki prispevajo k izboljšanju kakovosti posnetkov.

Uporabniki dron nadzorujejo z upravljalnikom, ki spominja na igralni plošček. Povezati ga je mogoče z napravami z operacijskima sistema iOS in Android. Tako lahko na različnih spletnih platformah oddaja video v živo.

Zahvaljujoč pogonskemu sistemu Quattro-Thrusters se dron v vseh smereh premika gladko in enakomerno. Dosegel bo hitrost do 2 m/s. Njegova baterija zadošča za 3 ure neprestanega delovanja.

Gladius je uporabno orodje, ki vam bo odlično služilo ob potapljanju, podvodnem fotografiranju in celo lovljenju rib. Če ga želite stlačiti v nahrbtnik in se z njim odpraviti na podvodno dogodivščino, boste zanj morali odšteti 1.999 evrov.

Galerija – Podvodni dron Gladius

GladiusOdpri galerijo

Cemtrex SmartDesk Cemtrex SmartDesk združuje tri zaslone v enem Hamburger že čaka na vas! Creator Burger Robot pripravi hamburger po vaši izbiri 201804_CRA_Scribit_WorldMap Te hude tehnološke inovacije bodo že kmalu na voljo timaran S tem trimaranom je mogoče potovati po vodi · · · · ·