maxresdefault
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kaj, ko bi kar leteli? In to ne po zraku, ampak v vodi. Ni ravno letenje, ampak drvenje po morskih globinah, prehitevanje rib po levi in desni in sledenje repu morskega psa? No, tale zadnja je malo (pre)pogumna. Vas zanima, kako bi lahko to počeli? Poglejte si tole igračko.

Podvodni skuter Aquajet Dive H2 po videzu spominja na električni skat, saj ima na vsaki strani po eno krilo, ki se ju držite z rokama.

Motor ga poganja s potiskom 18 kilogramov, kar bo zadostovalo za vleko več ljudi hkrati. Če se boste na vožnjo odpeljali sami, pa boste lahko drveli s hitrostjo 9 kilometrov na uro, pri tem pa ni pomembno, kje boste to počeli. Lahko na gladini vode ali pa 18 metrov pod njo.

Baterija na Aquajet H2 bo zadostovala za 100 minut vodnih užitkov, ki jih boste lahko zajemali v videoposnetke s kamero GoPro, saj je na skuterju tudi nastavek zanjo.

Vse, kar morate storiti, je, da počakate na poletje. Aquajet Dive H2 je naprodaj za 720 evrov.

Galerija: Podvodni skuter Aquajet H2 za podvodne uživače

Podvodni skuter Aquajet H2 za podvodne uživačeOdpri galerijo
DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka DJI Mavic Air: majhen kot telefon, močan kot zver TappLock-02 Tapplock One Smart Padlock: prva pametna ključavnica na prstne odtise 9bbb6f56d08ea0b80556838c542293208974307f_h6d-400cms-hero HASSELBLAD H6D-400C MS CAMERA: kamera s tehnologijo Multi-Shot projectlinda_2018_hero Razerjev Project Linda vaš telefon preobrazi v računalnik · · · ·