Poglej si to čudo! Pica, ki jo lahko brezskrbno ješ v postelji
V zraku · dizajn

Kje najraje ješ pico? Odgovor je seveda povsod, a verjetno najboljše in najslajše jo je jesti v postelji – ampak kaj, ko to vključuje mastne prste, popackane blazine in paradižnikove madeže po rjuhah, ki jih morda nikoli ne boš odstranil. V kanadski marketinški agenciji so zato izzumili škatlo za pico, ki možnosti takšnega masakra precej zmanjša. Jupi!

Pica, ki jo lahko brezskrbno ješ v postelji? Sliši se sanjsko! V marketinški agenciji iz Kanade, John St., so izzumili škatlo za pico, ki ti omogoči, da lahko pico ješ kar v postelji ne, da bi uničil posteljnino. Prav tako je izzum odličen za vse, ki bi pico radi udobno jedli na kavču – gre namreč za preoblikovanje dizajna konvencionalne škatle, v kateri dobimo pico, če jo naročimo na dom, vendar ima ta škatla na vsakem koncu dve »nogici«, zaradi česar jo lahko postavimo na površino tako, da je nekoliko dvignjena in ne masti vsega naokoli.

Prav tako lahko imamo noge pod škatlo, kar dodatno pomaga, da jemo lepše in manj packamo. Zveni kar sanjsko, kajne? Na žalost zaenkrat v Sloveniji tega patenta še ni, a držimo pesti, da bo! Medtem, ko čakamo, pa si lahko koncept ogledaš v spodnjem videu.

To je to! Mizo za dremež nujno rabiš v službi To je to! Mizo za dremež nujno rabiš v službi Ludwig et Dominic Argo: zibelka, ki dojenčka ščiti pred sevanjem Ludwig et Dominic Argo: zibelka, ki dojenčka ščiti pred sevanjem Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici sebastian-thies-nat-2-upcycled-milk-footwear-05-23-2019-designboom-1200 nat-2: ultramodna obutev, izdelana iz pokvarjenega mleka ·