Življenje pred in po internetu
V zraku · buzz buzz

Se še spomnite, kako je bilo, ko smo morali informacije iskati po knjigah? Mlajša generacija si tega verjetno ne more niti predstavljati, toda takšno je bilo življenje pred internetom. Ste vedeli, da smo Slovenci v digitalno dobo vstopili pred 25 leti, ko smo dobili prvo internetno povezavo, po kateri pa so podatki tekli prav po polžje? Vse ostalo je zgodovina. Življenje po internetu ni več enako. Marsikaj danes počnemo precej drugače kot pred tem. Kako zelo drugače, na prikupen način orišejo te ilustracije.

Oglejte si 11 ilustracij, ki na zabaven način prikazujejo, kako zelo je internet spremenil naš vsakdan. Marsikatero stvar je obrnil povsem na glavo. Spremenil pa je ne le način našega dela, nakupovanja in opravljanja bančnih storitev, pač pa kar način našega življenja.

PREBERITE ŠE: Severni Korejci lahko dostopajo le do 28 spletnih strani!

Internet je začel svoj zmagoviti pohod leta 1990, ko se je pojavil prvi spletni brskalnik (ime prvega brskalnika je bilo WWW, kar je kratica za World Wide Web). Danes igra pomembno vlogo v naših življenjih, kako zelo, si lahko ogledate v spodnjih ilustracijah.

Galerija – poglejte, kako drastično je internet spremenil naša življenja:

Življenje pred in po internetuOdpri galerijo

Če bi imele stvari dar govora ... Če bi stvari lahko govorile … Maček Monkey z vampirskimi zobmi. Maček vampir – dokaz, da vampirji živijo med nami, a ne kot ljudje Srhljive avtomobilske napelpek Po tem si nikoli več ne boste upali posvetiti z dolgimi lučmi vozilu pred vami! naslovna_bozicni_oglas Naši najljubši božični oglasi 2016 · · ·