Polar Ignite: športna ura, ki nadomešča osebnega trenerja
V zraku · tehnologija · pametne ure

Vas skrbi, da boste zaradi pretirane vadbe sčasoma postali kronično utrujeni? Če boste sledili navodilom športne ure Polar Ignite, se vam to nikakor ne bi smelo zgoditi.

Vodoodporna športna ura Polar Ignite deluje po navodilih digitalnega osebnega trenerja Polar Ignite FitSpark. Ta na podlagi podatkov, ki jih zbere med vašim spanjem in časom okrevanja, predlaga, katere vaje vključiti v naslednji trening. Na ta način poskrbi, da ostanete v formi, hkrati pa se izognete izgorelosti.

Po zaslugi naprave, ki podpira preko 100 različnih športov, ne boste izvedeli le, koliko kalorij ste potrošili med vadbo, pač pa še celo vrsto drugih podrobnosti. Naprava bo tako denimo med plavanjem v bazenu pod drobnogled vzela vaš plavalni slog, med tekom pa sledila ritmu nog.

o opravljenem treningu si boste preko aplikacije Polar Flow lahko ogledali izčrpno analizo, ki vam bo v prihodnosti pomagala do boljših rezultatov.

Naprava, ki jo je mogoče upravljati preko zaslona na dotik, bo hkrati izmerila vašo maksimalno aerobno kapaciteto (VO2 max), ki izraža porabo kisika v telesu. Del ure sta tudi navigacija s sistemom GPS in senzor srčnega utripa Precision Prime, ki so ga razvili pri Polarju.

Cena športne ure Polar Ignite, ki je na voljo v črno-srebrni, črno-beli in črno-rumeni barvni različici, znaša 230 dolarjev, kar je preračunano približno 200 evrov.

all-else-fades-1440x600px-02 (1) copy Nova multišportna ura Suunto 5: pripravljena, da vas dopolni MKF_9060 Samsung Galaxy Watch Active: spremljajte svoj napredek s stilom Artenix: čudežni pas, ki napolni baterijo vaše pametne ure Apple Watch Artenix: pašček, ki brezžično napolni baterijo pametne ure Apple Watch 260119_01_330_1_260119 Braun BN0265: kronografska ura z brezčasnmi dizajnom ·