Foto: freetopone.com
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ko je govora o poletnih frizurah, ponavadi pomislimo na rahlo razmršeno in valovito “beach wave” pričesko. Vsekakor gre za odlično poletno rešitev, a kljub temu ne pozabimo na 15, morda še primernejših frizur, ki so prav tako kos poletni vročini in prijetnemu vetriču, ki zapihlja ob svežih poletnih večerih.

Razmršeni poletni valovi v laseh lahko ščasoma postanejo prav dolgočasni. Toda kaj naj še naredimo iz naših las, ki sta jim morje in sonce podarila čudovite svetlejše pramene in naredila, no nekoliko slamnate? Ne premišljujmo preveč, saj nas v galeriji čaka nekaj preprostih idej, 15 poletnih stylingov, ki zadovoljijo vsa naša pričakovanja in zahteve ter so primerni za marsikatero poletno dejavnost. Od obiska prijateljičine poroke do športnega udejstvovanja visoko v gorah.

PREBERITE ŠE: Trend: Ženske frizure pomlad/poletje 2014

Odpri galerijo
Kokosovo olje je izjemno uporabno in učinkovito kozmetično sredstvo Kokosovo olje: 10 odličnih načinov uporabe v domači kozmetiki cover Nagradna igra: Kozmetika Afrodita – naj poletje traja in traja dan_za_11_i_love Nagradna igra: I love … podarja pet dišečih novosti za neskončno poletje Marilyn-Monroe-At-The-Beach-1280x960-23613 Lepotne skrivnosti Marilyn Monroe · · ·