3
Utrip mesta · moda

Copat, ki to ni? Mu bomo rekli kar copat. Ker to je. Torej, v poletnih mesecih želimo nositi čim manj oblačil in obutve. Če že ne hodimo bosi, si po navadi nataknemo samo kakšne natikače ali sandale. Obstaja pa tudi drugačna lahka obutev, ki vam utegne biti všeč. Pa še večnamenska je. Imenuje se Mahabis.

Celoten zgornji del copat Mahabis je iz mrežice, tako da noga ves čas diha. Pravijo, da so udobnejši od natikačev, pa še bolje varujejo stopala. Njihova posebnost je tudi, da zgornji del lahko ločite od gumijastega podplata ter jih tako nosite tudi doma. Torej lahko obutev zamenjate v trenutku, ne da bi se sezuvali, uporabljali žlico, morali sedeti itd. Preprosto, samo primete elastiko na petnem delu in pustite nogi, da zdrsne v copat. Precej na ‘komot’, kajne? Bojda so tako lahki, da hitro lahko pozabite, da jih nosite. Izbirate lahko med različnimi barvami tako podplatov kot tudi zgornjega dela.

V podjetju Mahabis zase pravijo, da jih ves čas žene želja po inovacijah in njihov poletni copat to brez dvoma je. Za 100 evrov je par lahko vaš.

Galerija slik: copati Mahabis

Mahabis copatiOdpri galerijo
http-%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2017%2F06%2Fadidas-rom-zissou-3 Adidas Zissou: superge po navdihu kultnega filma Življenje pod vodo Natikači Adidas Adilette Velvet Žametni natikači Adidas Adilette Velvet Ki Ecobe Ki ecobe – sandal, copat in čevelj v enem nakefit-stick-on-soles-barefoot-designboom-fullheader Nakefit: pozabite na japonke, tukaj so “stick-on” podplati · ·