man-and-woman-embracing-4541710
V zraku · astrologija

Letošnje poletje bo pestro! Gibanje planetov bo vplivalo na vse nivoje našega življenja, zato se jim tudi v ljubezni ne bomo mogli izogniti. Zvezde nam napovedujejo pravi romantični film. Preden pokukamo v ljubezensko zgodbo tvojega znamenja, si poglejmo, kaj bo pravzaprav vplivalo na poletne zgodbe.

Pripravite se na vpliv mrka. Znano je, da mrk – bodisi sončni ali lunin – preusmeri našo pot, pospeši časovnico ali prinese nepričakovane spremembe. Poletje se je začelo z luninim mrkom v strelcu 5. junija. Pred nami sta še sončev mrk, ki bo prišel 21. junija, in pa lunin mrk v kozorogu, ki bo sprožil dramatičen vrhunec okoli 4. julija. Dodatno pa bosta štrene mešala še retrogradna Venera in retrogradni Merkur. Pričakujte, da bo vse tole pretreslo vaše ljubezensko življenje in da bo septembra vse videti drugače. Poglejmo, kako drugače.

Oven

Mars, planet strasti in seksa, bo razsvetlil vaše horoskopsko znamenje od konca junija do leta 2021. Prečesali boste svoje odnose in se jasno odločili, koga in kaj želite. Lunin mrk, ki je bil 5. junija, vas je potisnil na novo področje in morda boste celo izbrali nekoga, ki ne ustreza vašemu običajnemu “tipu”. Dal vam je tudi moč, da se boste v prihodnje lažje odločali. Izkoristite svoj žar in si poiščite simpatijo, preden bo prepozno.

Bik

To poletje boste namenili predvsem sebi. V preteklosti ste mislili, da potrebujete nekoga, da vas izpolnjuje, sedaj pa vaše samozaupanje brezmejno raste. Venera bo poskrbela, da se boste razvajali, ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi. Pomembno je, da se zavedate svoje vrednosti, zato se nikoli ne sprijaznite s povprečnim.

Dvojček

Pripravite se na korenite življenjske lekcije na ljubezenskem področju. Te lekcije so lahko velik šok, saj se lahko v vaše življenje vrne bivši/bivša, čeprav ste že mislili, da ste zaklenili vrata. Lahko se zgodi, da boste začeli razmišljati o spremembi videza, vendar se do julija raje ne odločajte za za večje spremembe.

Rak

Čas je, da se zavedate svoje osebne moči in spoznate, ali ste pomembni ali pa ste le rezerva. Če ste v varnih odnosih, je to čas, da razmislite, kaj vas je ljubezen v preteklosti naučila. Če pa ste samski in hodite le na zmenke, bo morda bolje, da delate počasne korake. Okoli 4. julija pa se boste morali odločiti, ali je razmerje za vas pravo. Gre za zdaj ali nikoli, zato izberite pametno.

Lev

Leto 2020 bo za leve vsekakor poletje ljubezni, saj bo velika verjetnost, da srečate pravo osebo. Lunin mrk bo namreč vnel vaše srce, ne glede na to, ali ste samski ali vezani. Ker bo Venera več mesecev poplesavala po vašem družbenem področju, boste verjetno še bolj uživali v svojih prijateljskih odnosih. In morda se boste zavedali, da bi bil nekdo od teh prijateljev bil pravzaprav popoln za vas.

Devica

Samske device so lahko pripravljene na iskanje novih možnosti s svojimi prijatelji. Predane device se bodo zagotovo razgrele v svojem družabnem življenju, zato lahko računate, da boste gradili nova prijateljstva. Konec junija ali v začetku julija bi lahko prišlo do težav v dobrem prijateljskem odnosu. Nič zato, pustite ga, da gre! Nekatere device se bodo morda tudi med delom srečale z romantičnimi pogledi, zato imejte odprte oči, vendar ostanite profesionalni.

Tehtnica

V zvezdah vam je zapisana strast. Mars, planet seksa, bo konec junija vstopil v vaše področje partnerskih odnosov in tu ostal kar šest mesecev. To se lahko odraža na različne načine, odvisno od trenutnih okoliščin. Po eni strani vas lahko pripelje do odnosa z veliko strasti in hkrati vprašanj: ali sta si v resnici všeč, ali je le seks res tako dober? To je tudi čas, da lovite nekoga, ki ima potencial, da postane vaš stalni partner.

Škorpijon

Škorpijoni lahko pričakujejo, da se bodo velik del svojega poletja učili, kako biti ranljiv, odprt in se ozdraviti preteklih odnosov. V ljubezni ste se velikokrat opekli in to je pustilo srčne rane. In vi, bolj kot katerikoli drug horoskopski znak, ne odpuščate in ne pozabljate. Če ste se že ustaljeni, je čas, da ga začinite svoj odnos. Če pa ste samski, se potrudite, da bo vaše srce odprto za nove ljudi.

Strelec

Nikoli vas ni strah male drame in to poletje jo lahko pričakujete. V juniju boste ponovno ocenil svoj odnos, če ga imate. Morda boste imeli opravka z nepričakovano dramo ali celo občutkom, da iskra bledi. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerskem odnosu, boste morda pogrešali bivšega. In ob vsem tem astrološkem dogajanju, bi se lahko celo ujeli med dvema osebama. Sončni mrk, ki bo 21. junija, bo aktiviral vaše intimno področje, kar bi vas lahko zbližalo s partnerjem ali pa uničilo zvezo enkrat za vselej. Izberite previdno. Če ste samski, prevzemite pobudo in pojdite za nekom.

Kozorog

Veliko kozorogov je imelo težavnih zadnjih nekaj let. Zdaj pa se vam zvezde končno nasmihajo. Predani kozorogi so lahko znajdejo na razpotju, ko bodo tehtali svoj odnos s partnerjem. Ne glede na to, ali ste vezani ali samski, boste to poletje porabili ogromno časa in se osredotočili na to, kar si želite in si zaslužite v odnosih. S sončnim mrkom 21. junija v vašem partnerskem območju, ki mu bo 20. julija sledila mlada luna, je vesolje pripravljeno, da vas umesti z nekom z dolgoročnim potencialom.

Vodnar

Svoje ljubezensko življenje boste verjetno videli skozi rožnata očala. Če ste samski, se boste morda naslanjali na preteklost in razmišljali, da je bivši bil morda tisti pravi. Morda je res bil! Mogoče se bosta pobotala in začela znova. Toda ne čakajte, da ta oseba pride k vam. Izkoristite retrogradno Venero v svojo korist in se odločite, ali boste osebo sprejeli nazaj v vrtinec ljubezni, ali pa jo dokončno zapustili in s tem naredili prostor za novo.

Ribi

Zasanjane ribe se pogosto izgubite v svojih romatičnih fantazijah. Če ni pri tem vsaj malo drame, hitro opustite zanimanje in odplavate stran. Številni planeti bodo poplesavali v vašem ljubezenskem področju in vam obljubljali nove možnosti, če ste v iskanju le-teh ali pa vam spodbudile zanimanje, če ste že v odnosu. Sončev mrk 21. junija ima potencial, da najdete sorodno dušo, zato bodite odprti za nova poznanstva. Mrk 4. julija bi lahko na področju prijateljstva lahko prinesel vznemirljivo dogajanje v vašem družbenem življenju. Morda lahko spoznate nekoga prek prijateljev ali pa se zaveste, da je prava oseba vedno bila pred vami.

pair-3798371_1280 Rojeni v tem astrološkem znamenju, nimajo sreče v ljubezni woman-in-black-scoop-neck-shirt-smiling-38554 V tem astrološkem znamenju so rojene najboljše žene, ki ti bodo zveste do groba! alluring-slim-woman-lying-on-stone-on-sandy-beach-4497013 Kaj te po njegovem mnenju dela tako zelo vročo, glede na astrološko znamenje? cheerful-young-women-screaming-into-loudspeaker-3764551 To je tisto, kar te dela tako zelo nadležnega, glede na tvoje astrološko znamenje · · ·