Canon_City_naslovnica
Sponzorirano · V zraku · tehnologija

Poskrbite, da boste kar najbolje opremljeni za vse vaše fotografske podvige, zato raziščite Canonovo najnovejšo poletno promocijsko ponudbo Cashback 2015. Na izbrano fotografsko opremo, ki vključuje fotoaparate, objektive, bliskavice in tiskalnike, vam Canon vrne do 250 € kupnine!

Letošnja ponudba je še posebej bogata in zajema vrhunske DSLR fotoaparate za vse stopnje znanja in želje fotografov: EOS 6D, EOS 70D , EOS 700D, EOS 100D in EOS 1200D. Ker k njim sodijo tudi objektivi za fotografiranje najrazličnejših motivov od makro fotografije, prek portretne in krajinske, do divjih živali, je v ponudbi Cashback 13 vrhunskih objektivov EF in EF-S.

Za zahtevnejše fotografe, ki želijo svojo opremo dopolniti z naprednim kompaktnim fotoaparatom, ali pa preprosto za tiste, ki želijo manjši a še vedno vrhunski fotoaparat, sta na voljo PowerShot G1 X Mark II in PowerShot G7 X. Popotnikom pa bo malo prostora v prtljagi zasedel eden izmed kompaktnih fotoaparatov iz serije SX, ki so poleg tega na voljo v več barvah, da boste potovali s stilom.

Kako do vračila dela kupnine?

Postopek je preprost in poteka v štirih korakih. V času trajanja akcije, torej do 31. 7. 2015, kupite do 4 promocijske izdelke. Nato se prijavite na spletni strani canon.si/cashback in oddate zahtevek za vsak izdelek. Ko bo vaš zahtevek obdelan, boste dobili potrdilo, v roku 28 dni pa tudi nakazilo dela kupnine naš vaš bančni račun. Zahtevke za vračilo je treba oddati do 16. 8. 2015 do polnoči.

Celotno ponudbo Canonove opreme v poletni akciji Cashback 2015 si lahko ogledate na povezavi: canon.si/cashback

Powershot SX60 HSOdpri galerijo
Netipično brezpilotno letalo Sprite Sprite – neortodoksni in kompaktni brezpilotni letalnik ORTO TRIPSTER Naveličani iskanja Wi-Fi točk v tujini? Mini računalnik ASUS Pen Stick ASUS Pen Stick – miniaturen računalnik, ki meri le ducat centimetrov SanDisk Ultra Fit 3.0 je najmanjši 128 GB velik USB ključek na svetu. SanDisk Ultra Fit 3.0 je najmanjši 128 GB USB ključek na svetu