fbpx

Pomfri iz buč

Pomfri iz buč
Pomfri iz buč

Vsak mesec bomo pripravili šest novih in zanimivih receptov, zato nas pridno spremljaj in sodeluj v nagradni igri Jamnice.

Sestavine: srednje velika buča hokaido, oljčno olje, sol, poper, začimbe

Priprava: Začela se je sezona buč. Najbolj primerna je hokaido, a pazimo, da je dovolj zrela. Bučo razrežemo in očistimo semen. Narežemo jo kot za pomfri in jo ocvremo v oljčnem olju. Po želji jo lahko damo tudi v pečico in pustimo, da se hrustljavo zapeče. Uživamo jo samostojno s kakšno pomako ali kot prilogo različnim mesnim jedem.

V kolikor želite oddati svoj glas za pomfri iz buč, izpolnite spodnji obrazec.

[emailpetition id=”11″]

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.