Pomfri iz buč
Utrip mesta · kulinarika

Vsak mesec bomo pripravili šest novih in zanimivih receptov, zato nas pridno spremljaj in sodeluj v nagradni igri Jamnice.

Sestavine: srednje velika buča hokaido, oljčno olje, sol, poper, začimbe

Priprava: Začela se je sezona buč. Najbolj primerna je hokaido, a pazimo, da je dovolj zrela. Bučo razrežemo in očistimo semen. Narežemo jo kot za pomfri in jo ocvremo v oljčnem olju. Po želji jo lahko damo tudi v pečico in pustimo, da se hrustljavo zapeče. Uživamo jo samostojno s kakšno pomako ali kot prilogo različnim mesnim jedem.

V kolikor želite oddati svoj glas za pomfri iz buč, izpolnite spodnji obrazec.

Nagradna igra poteka od 21.10. do 31.12.2013. Nagrajenec ali nagrajenka bo o prejemu nagrade obveščen/a preko elektronske pošte.
Nagradna igra se izvaja v skladu s splošnimi pogoji objavljenih na teh straneh.

Bučni ravioli z gamberi in posušenimi paradižniki Bučni ravioli z gamberi in posušenimi paradižniki 200550509-001 Japonska restavracija brez natakarjev coffee-beans Ste vedeli? Resnica in zgodovina kave Untitled-1 McDonaldsovi izdelki kot kulinarični presežek · · · ·