Pomirjujoč otroški stol 'Soothing Chair'
Utrip mesta · dom

Čeprav je senzomotorično pohištvo običajno rezervirano za otroke z razvojnimi motnjami, oblikovalka Dorja Benussi s svojim pomirjujočim stolom za otroke verjame, da bi moralo biti prilagojeno pohištvo razširjeno in cenovno dostopno za vse.

Pomirjujoč stol za otroke ‘Soothing Chair’ je del projekta Dorje Benussi, pri katerem oblikovalka razvija senzomotorično izobraževalno opremo. Dorja je prepričana, da lahko tovrstno pohištvo pozitivno vpliva na razvoj otrok, saj spodbuja njihove čute in izboljšuje kakovost njihovega spomina in učenja. Sedež pomirjujočega stola ‘Soothing Chair’, ki ni fiksiran, se nežno ziba in pomaga pri boljši koncentraciji, naslonjalo stola pa lahko v primeru preobremenjenosti postane varen zapredek, ki deluje kot ščit, pod katerim lahko malčki ponovno najdejo svoj mir.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Pomirjujoč otroški stol 'Soothing Chair'Odpri galerijo
Pohištvo Lunar Pohištvena kolekcija mednarodno priznane slovenske oblikovalke Lare Bohinc Držalo za toaletni papir Cloud S Cloud S – prikupno držalo za WC papir v obliki oblaka G-Star x Vitra pisarniško pohištvo Vitra x G-Straw: Kolekcija pisarniškega pohištva Prouvé RAW Office Edition Kolekcija pohištva Xme Xme: Barvito skandinavsko pohištvo, ki ga krasi velikansko vezenje · ·