Grande-Lounge-Suite
Utrip mesta · dom

Nič ne pokaže, da je toplo vreme, bolj kot srkanje pijače na naši verandi, terasi, vrtu ali manjšem balkonu. Ta prostor lahko z nekaj kosi previdno izbranega vrtnega pohištva hitro in učinkovito obnovimo ali prenovimo. Kako torej zbuditi naše vrtove, balkone in terase iz zimskega spanca?

Boemska eleganca

Boemska eleganca zunaj zahteva veliko visečega rastlinja, niz lučk, viseč stol … Veranda lahko zaživi s preprogo z geometrijskimi vzorci in poudarki na medenini. Vse skupaj lahko nadgradimo s pravim odmerkom razsvetljave za ustvarjanje razpoloženja v obliki prikupnih čajnih svečk.

Viseča lončka za rožeOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Kreativna stojala za plašč

Minimalizem

Minimalizem bodo ustvarile čiste geometrijske linije in mentolovo zelena barva. Svoj minimalistični prostor si lahko ustvarite z dvosedom, nekaj blazinami in steklenim okrasjem. Vzdušje lahko pričarate tudi s svečami, grafičnimi elementi in zlatimi lučkami.

Dvosed CB2 Ixtapa LoveseatOdpri galerijo
Podstavek LapPad V2 LapPad – podstavek za mobilne naprave Prenosna gugalnica Weltevree Prenosna gugalnica za vse situacije Lovilec pajkov My Critter Catcher: top rešitev za tiste, ki se bojite pajkov Ogledalo Naked je tudi merilnik aktivnosti Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev