makeup 2017
Utrip mesta · zdravje & lepota · Utrip mesta · moda · ženska moda

Sonček naš že prijetno greje in čas je, da počasi s sebe vržemo težke sloje oblačil, pa tudi težka ličila in temne barve. Poglejmo si, katerih 6 lepotnih trendov bo glede na Pinterest letos kraljevalo pomladi. Tukaj so najbolj vroči pomladni lepotni trendi 2017.

1. Ličila v barvi mauve (mešanica med roza in vijoličasto barvo)

Glede na Pinterest je mauve nova roza. Po rožnato zlati prihaja ta nekoliko bolj umirjen odtenek, ki bo prevzel našo lepotno rutino, vključno z našimi ustnicami in senčkami. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje smokey eyes, celotnemu videzu pa bo dodala topel pridih. Ko boste poskrbele za dramatično ličenje na očeh, boste potrebovale bolj subtilno šminko. In prav mauve odtenek lahko na ustnicah ustvari učinek ‘kot naravne, a boljše’.

2. Modra šminka

Modre šminke se lahko zlahka ustrašimo, še posebej, ker obstaja kar nekaj možnosti in odtenkov. In konec koncev si nobena ne želi videza Smrkcev. Da bi se izognile ‘poceni’ videzu, moramo poseči po plastenju različnih pigmentov na vrhu šminke, ki poskrbijo za globino in razkošje. Če na vrh dodamo še glos, bomo preprečile, da bi šminka delovala preveč enolično.

3. Obarvana vlažilna krema

Športna, sproščena oblačila so že prevzela modne množice, zdaj pa ta trend počasi vstopa tudi na področje ličenja. Medtem ko obarvana vlažilna krema ni novost, jo na Pinterestu išče in ‘pripne’ več kot 50 odstotkov. Pričakuje se, da jo bodo ljudje začeli uporabljati še več, kot jo do zdaj, še posebej namesto navadne tekoče podlage. Pomladi in poleti bo namreč takšna vlažilna krema poskrbela za veliko bolj naraven videz.

PREBERITE ŠE: Ženski modni trendi za pomlad/poletje 2017, ki jih moraš poskusiti

4. Nohti v barvi mauve

Mauve se ne seli le na ličila in na lase. Najbolj priljubljen način, da poskusite ta trend, je pravzaprav lepa manikira. Glede na Pinterest je iskanje ključnih besed ‘mauve nails’ več kot 170-odstotno. Je idealen prehodni trend, preden zunaj dejansko postane vroče.

5. Ličila v bronastih odtenkih

Ne razumite nas narobe. Smo veliki ljubitelji vključevanja drznih barv v rutino ličenja, kot sta na primer rdeča in rumena. Toda na Pinterestu ljudje iščejo bolj nevtralne tone, ki bodo pričarali svež spomladanski videz. Morda letos sklenemo kompromis in uporabimo svetleče bronasto senčilo za oči in svetlo modro šminko?

6. Rjava šminka

Ta trend, ki se zgleduje po 90., je še vedno zelo močan – na Pinterestu se je iskanje rjave šminke še povečalo za 20 odstotkov. Najbolje se poda k preveliki flanelasti srajci, ki jo nosimo čez crop top in v kombinaciji z džinskami z visokim pasom.

flash-bros-182603 Nagradna igra: osvojite 20-dnevni program Tummy Tea Tox in si zravnajte trebušček Screen-Shot-2015-04-13-at-21.46.39 Top vaje za čvrsto zadnjico in noge Sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017 Nagradna igra: podarjamo vstopnice za sejem kozmetike in lepote Love Beauty 2017 Tetoviranje pegic Freckling – tetoviranje pegic je nov lepotni trend · · · · · · · ·