Tatuji po navdihu narave in pomladi
Utrip mesta · moda

Ljubitelji narave, pomladi in tatujev, pozor! S toplim vremenom pride tudi vedno več gole kože, kar pomeni, da boste lahko spet ponosno razkazovali svoje tetovaže. Izrazite svojo ljubezen do narave in pomladi s tetovažami, ki jo je navdihnila prav pomlad. Nimate idej? Nič ne de, zakaj pa imate nas?! Izbrskali smo čudovite primere pomladno navdihnjenih tatujev.

Ti pomladno navdihnjeni tatuji odsevajo mati naravo in vse njene odtenke. Vsak tatu je kot majhna oda pomladi, in če si eden/ena tistih, ki kar oživi, ko se narava spomladi prebudi, boš naravnost navdušen/-a nad ”ilustratorskimi” tetovažami tetoverke FearBear (aka Olivia Harrison).

PREBERITE ŠE: 3D-tatuji, ki izstopajo (ko jih gledate s 3D-očali)

Bostonska tetoverka se specializira v monokromatskih tatujih z motivi iz botanike in živalskega sveta. So preprosti, majhni in diskretni in prav nič bolj invazivni od drobnega nakita.

Preprosti tatuji po navdihu narave in pomladiOdpri galerijo
Japonke Kusa Japonke Kusa – kot bi hodili bosi po travi Beyoncé x Topshop s kolekcijo športnih oblačil Ivy Park Beyoncé x Topshop – kolekcija športnih oblačil Ivy Park Superge Native Apollo Moc XL Native Apollo Moc XL – superge te pomladi! Puloverji Movinun Movinun: slovenska etična, trajnostna in ročno izdelana oblačila · · · · ·