pomladno-poletni tatuji
V zraku · buzz buzz

Pomlad je tu in poletje ni več daleč. To pomeni le eno: cvetlični vzorci, cvetlični vzorci … in cvetlični vzorci. Tudi v obliki tatujev. Tukaj je izbor čudovitih pomladno-poletnih tatujev, ki se jih bodo razveselili vsi ljubitelji cvetja ter botanične lepote.

Cvetlični vzorci so priljubljen motiv in zahteva v tatu studiih po vsem svetu. Različne oblike, velikosti in stili vzorcev, ki jih ustvarjajo tatu umetniki, črpajo navdih v botaničnem svetu, v enkratnih cvetočih rožah, ki jim nato dodajo različne barve ter stile. Nekateri ustvarjajo tako čudovite umetnine, da se nikakor ne bi branili, če bi na nas ostale za večno. Ne verjamete? Poglejte. V galeriji vas namreč čakajo pomladno-poletni tatuji, zaradi katerih se splača ‘trpeti’ na stolu.

PREBERITE ŠE: Tatuji, ki so jih navdihnile umetnine južnoameriških plemen

Galerija – pomladno-poletni tatuji, zaradi katerih bi se takoj dali tetovirati

Pomladno-poletni tatuji, zaradi katerih bi se takoj dali tetovirati.Odpri galerijo
la-et-mn-scenes-grand-budapest-hotel-photos Peka sladic je za naše duševno zdravje enako dobra kot meditacija Otroške igre naše mladosti. Otroške igre iz preteklosti, s katerimi smo si krajšali čas pred prihodom pametnih telefonov Beyoncé - Instagram Ne boste verjeli, koliko Beyoncé zasluži za eno Instagram objavo BeFunky Collage Edinstveni dvojčici s svojim videzom osvajata internet · · · · · · ·