We Are Rewind
V zraku · tehnologija

Če ste dovolj stari, da se spominjate dni, ko smo v predvajalnike glasbe vtikali plastične “škatle” z magnetnimi trakovi, potem vas bo We Are Rewind, retro-navdihnjena blagovna znamka navdušila z novo generacijo kasetofona s sodobno integracijo.

Kasetofon We Are Rewind se ponaša s posodobljenim dizajnom, ki dosega popolno ravnovesje med ikoničnim videzom izvirne Sonyjeve linije Walkman in sodobnejšimi zvočnimi perifernimi napravami. Navdihnjen je z valom izvirnikov iz 80. let prejšnjega stoletja, s trendom, ki se tako rad vrača tudi zaradi medijske ponudbe vsebin, kot so Stranger Things ali pa Guardians of the Galaxy. Estetika naprav is 80. je enostavno “in”.  Vse to je kakopak tehnično nadgrajeno v predvajalniku z litijevo baterijo za ponovno polnjenje, integriranem Bluetoothu za brezžično poslušanje ter s funkcijo notranjega snemanja. Vsekakor dobra tehnična nadgradnja.

Kasetofon omogoča kar 10 ur avtonomije in je tako odličen dodatek k vsaki retro kolekciji. Cena je okroglih 100 dolarjev pri proizvajalcu samem. Tudi zato odklikajte na spletno mesto in si privoščite nekaj novega, a hkrati starega.

Galerija slik: We Are Rewind

We Are RewindOdpri galerijo
Panasonic Lumix G100 Panasonic Lumix G100: “budget” kamera za vlogerje Samsung Odyssey G9 Samsung Odyssey G9: najverjetneje najzmogljivejši ukrivljeni monitor na svetu! fujifilm-x-t30-janmacarol-7 Fujifilm X-T30: najboljši švicarski nož med kamerami (test kamere) cover-hp-omen HP Omen 2020: igričarski prenosnik s kančkom smisla za dizajn