Selfie s psom
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ko smo že mislili, da smo videli vse na temo selfijev, je kot strela z jasnega udarila novica, da je na Kickstarterju nova kampanja – prispevajte svoj evro za pasji selfie oziroma Pooch Selfie.

Pooch Selfie je namreč novi dodatek za vaš pametni telefon s pomočjo katerega boste lahko pritrdili na telefon recimo teniško žogico, ki bo zadržala pozornost vašega psa ravno za dovolj časa, da ujamete tisti popolni selfie, ki ste si ga že od nekdaj želeli.

V kolikor ste se namreč že kdaj želeli slikati s svojim štirinožnim prijateljem (a je le-ta vsako sekundo le skakal naokoli in si mislil, kaj za vraga opletate naokoli s tisto svetlečo zadevo v rokah, ko pa je povodec v vaših rokah vendarle že nakazal, da se obeta tako težko pričakovani sprehod), vi pa ste si tako obupno želeli fotografirati vaju s kosmatincem kako se odpravljata na popoldanski potep, je rešitev tega problema tik pred vrati.

PREBERITE ŠE: Dott: pametni obesek za pse, s katerim se vaš pes ne bo nikoli več zares izgubil

Zahvalite se Jasonu iz Kickstarterja, ki je verjetno že sam kdaj poprej naletel na problem pasje neposlušnosti in nerazumevanja vaše ljubezni do selfijev in mu je od pasjih zmazkov na telefonu, tam kjer bi mogla biti pasja glava, dobesedno prekipelo – zato je ustanovil kampanjo za omogočanje lažjega fotografiranja selfijev z vašim kosmatincem!

Kickstarer kampanja je že dosegla preko 15 tisoč ameriških dolarjev od pričakovanih 7 tisoč – tako da pripravimo se – izgleda, da bo Pooch Selfie kmalu del naše realnosti!

Koto-all-live-sleep-work Koto – slovenski pametni senzorji za zdrav dom #indiegogo Naprava Samsung Gear VR Virtualna očala Samsung Gear VR kmalu naprodaj – uživajte še zadnje leto v resničnosti Pebble Time Round Pebble Time Round: fenomen med pametnimi urami s svojo prvo okroglo uro Pametni obesek za pse Dott Dott: pametni obesek za pse, s katerim se vaš pes ne bo nikoli več zares izgubil · ·